Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Субота, 18 вересня 2021 10:39

Прогноз та анонс на матч Динамо - Олександрія

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Центральний матч чекає на нас у суботній вечір на «Олімпійському». Головний на момент старту 8 туру УПЛ переслідувач грандів перевірити свої сили на тлі чемпіона та лідера таблиці.

Олександрія

Цікаво, що колектив Юрія Гурі, займаючи третю строчку таблиці, ще жодного разу не вигравав хоча б два матчі поспіль. Поразка в Ужгороді залишається для «Олександрії» єдиною у сезоні, а в іншому – команда чітко чергує перемоги та нічиї. При цьому через заміну газону на стадіоні «Ніка» тільки у минулому турі «жовто-чорні» повернулися додому, в обласному дербі перегравши «Інгулець» (1:0). Тепер, згідно з черговістю, чекати нічиєї з «Динамо»?

Автором єдиного голу у протистоянні з «Інгульцем» став новачок «Олександрії» Сергій Гринь, який на початку іншого тайму чітко реалізував вихід один на один після класної довгої передачі Івана Калюжного, вихованця «Динамо». Також встигли пограти у структурі київського клубу, до слова, Андрій Цуріков, Сергій Рибалка та Олександр Мельник.

Динамо

Кияни в минулому турі, навпаки, вперше за місяць провели візну зустріч, перегравши «Металіст 1925» (2:0). Результативними ударами також на початку іншого тайму відзначилися Віктор Циганков та Денис Гармаш, котрий у вівторок спромігся стати і антигероєм команди. Саме офсайд Гармаша у протистоянні Ліги Чемпіонів проти «Бенфіки» не дозволив «біло-синім» стартувати у євросезоні з перемоги.

Втім, нулі на табло з португальцями Мірча Луческу розцінив як позитивний результат, похваливши команду. «Якщо дивуєшся на наших центральних захисників, їм 19-21 рік, а у суперника – далеко за 30, то здається, що результат таки на нашу користь», - акцентував увагу на обороні наставник. Пара Забарний - Сирота справді вражає, та й у цілому статистика гри оборонних побудов «Динамо» дуже солідна. Чотири поспіль матчі без жодного пропущеного голу!

Коментар

«Кияни потужно атакують через фланги, насичують чужий штрафний та постійно доставляють туди м'яч. «Динамо» Луческу виглядає просто чудово! До аналізу ігор за участю суперника підходимо вибірково. Поважно вивчимо зустрічі з «Металістом 1925», з «Бенфікою», а ось розгром динамівцями «Колоса», гадаю, багато інформації не дасть», - поділився думками про майбутню гру Юрій Гура.

Статистика зустрічей

Як і з більшістю суперників з Прем'єр-лізі, величезне перевага в історії зустрічей – за «Динамо». Єдиний раз «Олександрія» обігравала киян три роки тому, ще у чотирьох зустрічах зумівши зіграти внічию. А ось столичний колектив відсвяткував 19 побед, у тому числі 2:1 навесні на Ніці. Тоді швидкий гол вдався Артему Сіталу, на що точними ударами у гостей відповіли Микола Шапаренко та Жерсон Родрігес.

Орієнтівні склади:

"Динамо": Бойко, Миколенко, Забарний, Сирота, Кендзьора, Сидорчук, Де Пена, Циганков, Гармаш, Шапаренко, Шкурін.

"Олександрія": Білик, Мірошниченко, Бухал, Бабогло, Цуріков, Мельник, Гринь, Калюжний, Одарюк, Ковалець, Третьяков.

Прогноз на протистояння

«Олександрія» у нинішньому сезоні вже «зблукала карти» у чемпіонській гонці, обігравши у виїзній зустрічі «Шахтар». Тим обережніше буде «Динамо» у протистоянні з міцним суперником, який справді здатний на сенсацію. Проте, спрогнозуємо холоднокровну гру «Динамо» та подальшу перемогу фаворитів протистояння.

Read 1109 times

COMMENTS_LIST_HEADER  

MelvinShact
0 #1 MelvinShact Субота, 18 вересня 2021
Среди современных строительных материалов декинг из ДПК занимает особое место. Прочный, легкий, экологичный он нашел широчайшее применение при возведении самых разных объектов. Используя его, стало возможным создание самых разных архитектурных решений в строительстве. Композитная террасная доска незаменима при строительстве трибун и террас, подиумов и сцен, тротуаров и прибрежных сооружений, пристаней, пирсов, причалов, при обустройстве территорий возле бассейнов и водоемов.
http://parketmark.ru/magazin/product/inzhenernaya-doska-dub-selekt-150-woodmark-trade: http://parketmark.ru/magazin/product/inzhenernaya-doska-dub-selekt-150-woodmark-trade Материал отлично показал себя при возведении конструкций летних ресторанов, кафе, лестниц различного типа, ограждений и парапетов.
BUTTON_QUOTE

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha