Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Неділя, 22 серпня 2021 21:41

Олександрія на виїзді перемагає Колос

Автор: 
Rate this item
(2 votes)

Поєдинок розпочався з неприємного інциденту: вже на 3 хвилині зіткнулися у повітрі Спінеллі та Новак. Форварду гостей забинтували голову, а вісь гравця господарів винесли з поля на ношах.

Так, зрелище не з приємних, але приємним було те, що несли потерпілого футболісти обох команд. Забігаючи наперед, відзначимо, що під завісу першого тайму аргентинський нападник зіштовхнувся ще й із голкіпером «Колоса». Обидва дограли до перерви, але на інший тайм активний та агресивний Спінеллі вже не вийшов.

«Олександрія» незабаром після відновлення гри активно пішла вперед і змусила попрацювати оборону господарів. Однак Маханьков грав надійно, а 4 з 7 ударів по його воротах (до перерви) були неточними. Втім, «Колос» ближче до середини тайму зумів налагодити свою гру - і зустріч набула двосічного характеру.

Господарі використовували контратаки, і настала черга Білика показувати свою майстерність. Немає потреби описувати всі моменти, але їх було чимало. І нічийний результат першої половини зустрічі є цілком закономірним. Хоча, мабуть, 1:1 було б справедливіше, але ж воротарі справді виручали!

У перерві гості справили підвійну заміну (про Спінеллі ми згадували, а ще на полі з'явився Рибалка замість Демченка, який отримав жовту картку). І виявилося, що вона вийшла справді знаковою. Саме Рибалка подавши кутовий, після якого Бабогло, що прийшов на стандарт, затишком переправивши м'яч у сітку воріт - 0:1! Сталося це на самому початку іншого тайму.

Господарі були явно не згодні з таким перебігом подій. Після серії замін вони помчали на ворота «Олександрії». Але гості виявилися готовими до такого розвитку подій. Грамотно оборонялися та остро контратакували, змушуючи тримати ковалівців великі сили в обороні. І слід признати, що випади гостей були більш небезпечнішими, ніж атаки «Колоса». Так, шанси були як в одній, так і в іншій команді. Але воротарі як і раніше грали надійно.

0:1 – вперше в історії «Колос» не зміг забити «Олександрії» (а це, нагадаємо, був уже сьомий матч команд в УПЛ!). І з п'ятьма очками залишився на дев'ятій сходинці турнірної таблиці. А у наступному турі на ковалівців чекає виїзний поєдинок проти «Динамо»! У «Олександрії» 10 очків, вона ділитиме 5-6 місця з «Дніпром-1». 27 серпня команда їде у гості до «Чорноморця».

Українська Прем'єр-ліга. 5 тур.

"Колос" - "Олександрія" - 0:1.

Бабогло (52).

Мілько (56), Богданов (65), Гавриш (83), Дієго (87) – Демченко (39), Дубра (78).

«Колос»: Маханьков, Золотов, Павловець (Костишин, 76), Петров, Новак (Гавриш, 6), Саків (Чорноморець, 76), Мілько, Нгамба (Богданов, 57), Дієго, Чурко, Сітчінава (Лисенко, 76) .

"Олександрія": Білик, Бабогло, Ковалець, Мірошниченко, Дубра, Цуріков, Калюжний, Третьяков, Кожушко (Одарюк, 65), Демченко (Рибалка, 46), Спінеллі (Устименко, 46).

Стадіон: "Колос" (Ковалівка).

Арбітр: Ярослав Козик (Мукачеве).

Sport.ua

Read 1006 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha