Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Субота, 07 серпня 2021 09:43

Збірна США виграла олімпійський баскетбольний турнір

Автор: 
Rate this item
(2 votes)
Збірна США виграла олімпійський баскетбольний турнір REUTERS/Brian Snyder

У фіналі американці взяли реванш у збірної Франції за враження у перший день турніру

Фінальний матч чоловічого олімпійського баскетбольного турніру привертав підвищену увагу. Тут зустрічалися збірні США та Франції. І саме французи завдали американцям єдиного враження у перший день баскетбольного турніру – 83:76. Та потім команда Грега Поповіча набрала хід і здолала всіх суперників без особливих складнощів. У французів був надважкий півфінал зі словенцями, де перемогу леблі відстояли на останніх секундах – 90:89.

Olympic Sunrise. Дві нагороди, фінал, мить до медалі, перспективи та крик душі легкоатлеток та підсумки дня

Початок золотого матчу був за французами, які відірвалися на сім пунктів – 10:3. Та потім американці повернули собі ініціативу і не тільки відігралися, а й вийшли вперед, вигравши першу четверть -22:18. Надалі на майданчику точилася рівна боротьба, але підопічні Поповича зберігали невеликий відрив і пішли на великий перерву з відривом біля 5 пунктів – 44:39.

У другій половині американці навіть відривались на 14 пунктів, але французи скорочували відставання майже до мінімуму. Та наздогнати конкурентів гравцям збірної Франції так і не вдалося. Фінальна сирена засвідчила перемогу збірної США – 87:82. Американці стали олімпійськими чемпіонами вчетверте поспіль. А Кевін Дюрант, який став найкориснішим гравцем фіналу – 29 очків, 6 підбирань, 3 передачі, отримав своє третє олімпійське золото.

SportРепортер

Read 663 times Last modified on Субота, 07 серпня 2021 10:52

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha