Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Субота, 31 липня 2021 20:03

Український батутист: «Нічого не змінилося, всі питання до керівників»

Автор: 
Rate this item
(5 votes)
Микола Просторов Микола Просторов sport.gov.ua.

26-річний українець Микола Просторов посів 12 місце у змаганнях зі стрибків на батуті на Олімпійських іграх 2020 у Токіо.Після свого виступу українець дав емоційний коментар.

«Складно сказати, що саме пішло не так. Швидше за все, зіграли велику роль мої особисті проблеми – із травмами. У мене давно турбувати пошкодження ноги. І від зараз воно вплинуло на виступ. Дуже неприємно.

Дуже важкі для мене змагання, певно, найважчі [у кар'єрі]. Досі не усвідомлюю, що це Олімпійські ігри. Але підсвідомо це розумію та відчуваю сильний тиск, відповідальність, особисту мотивацію - хочеться показати якомога кращий результат. Дуже прикро.

Нічого не змінилося. Напевно, ця тема залишається найболючішою у нашому виді спорту. Щодо всіх запитань необхідно звертатися до керівників нашого виду спорту – до головного та провідного тренерів збірної, до інших осіб, які цим займаються. Авжеж, у нашій державі [ці проблеми] штовхають від одного до іншого. Перші кажуть: "Я цим не займаюся". Інші кажуть: «Я цим не займаюсь». Треті кажуть: «Показуйте результат – все у вас буде». Однак, на жаль, стрибки на батуті – це не той вид спорту, що можна умовно на підлозі боротись, тягати гантелі. Це так не спрацює», - сказав Просторов.

Джерело: Sport.ua

Read 297 times Last modified on Субота, 31 липня 2021 20:53

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha