Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Неділя, 21 лютого 2021 17:36

Результативна нічия Інгульця

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
Результативна нічия Інгульця © ФК Ворскла

Полтавська «Ворскла» дуже непогано розпочала нинішній чемпіонат України. До зимової перерви підопічні Юрія Максимова тривалий час йшли на другому місці. Але ближче до холодів результати команди стали помітно гіршими – поразки від прямих конкурентів за місце в Європі.

- «Десни» та «Зорі», та досить невпевнений початок другої частини сезону у Львові, де полтавці розписали нічию з «Рухом».
Плюс до всього - не сплять інші конкуренти, яких вистачає. Суботні перемоги «Олександрії» та «Колоса» зрушили «Ворсклу» з п'ятого аж на сьоме місце у турнірній, тому «виїзний» матч проти «Інгульця» для Максимова та Ко був надзвичайно важливим.
На руку полтавцям був той факт, що через неготовність стадіону до Петрова матч відбувався саме в Полтаві, та ще й у присутності вболівальників – допускалося 50% від загальної місткості стадіону.
"Ворскла", яка до матчу є фаворитом, почала формально виїзний для себе поєдинок активніше. Полтавці забрали м'яч під свій контроль та почали пробувати створювати позиційні атаки. Втім, перші півгодини гри до небезпечних моментів біля воріт суперників справа не доходила і молодий воротар петровців Малюк відверто сумував.
А от Інгульцю вдалася контратака. Сітчінава втік від опонента і вже хотів було обіграти і Скляра, але півзахисник сфолив на нападнику. ВАР на цьому матчі не було, тож футболістам довелося змиритися з вердиктом рефері, який вказав на «точку». Бартулович зі своєю лівою пробив сильно і точно, Різник не дістав зовсім небагато – 1:0.
Вступити в гру Малюкові довелося лише ближче до кінця тайму. Спочатку воротар впевнено розрядив небезпечний навіс із кутового, а потім парирував удар головою від Цитаїшвілі.
Після перерви подій на полі побільшало. Вже на 48 хвилині Тілль навісив зі штрафного, Чеснаков скинув на Степанюка та Руслан із лівої зрівняв рахунок – 1:1! Полтавці продовжували плести мережива своїх позиційних атак, але пропустили контратаку. Запорожець з центру поля віддав на Сітчінаву, Ніка простягнув м'яч, хитнув Яворського та пробив у дальній кут – 2:1!
Формальні гості все ж таки відігралися. Ось тільки зробили вони це із досить спірного пенальті. Арбітр вгледів фол на Степанюку під час подачі з кутового і Кулач холоднокровно розвів м'яч і Маля по різних кутках - 2:2.
Підсумковий результат є досить закономірним. На перемогу не награли ані ті, ані інші. Втім, нічия дозволила Інгулцю піднятися на десяте місце, а Ворскле на п'яте.

Українська Прем'єр-Ліга. 15-й тур.

"Інгульець" - "Ворскла" - 2:2

Бартулович, 21 (пен), Сітчінава, 62 - Степанюк, 48, Кулач, 76 (пін)

Сітчінава, 17, Кучеренка, 38, Малюк, 95, Балан, 96 - Челядін, 59, Яворський, 63, Пуцлін, 90

«Інгульець»: Малюк, Квасний, Кучеренко, Ковальов, Балан, Бартулович, Козак (Синегуб, 89), Запорожець (Сейтхалілів, 94), Шишка, Коваленко (Щедрий, 65), Сітчинава

«Ворскла»: Різник, Чеснаков, Яворський, Пердута, Скляр, Цитаїшвілі (Челядін, 58), Пуцлін, Тілль (Кравчук, 69), Кані, Кулач, Степанюк (Де Нойєр, 80)

Арбітр: Дмитро Бондаренко, Одеса

Стадіон: «Ворскла ім. Бутовського»

Sport.ua

Read 737 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha