Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Понеділок, 17 серпня 2020 14:03

Кропивницькі легкоатлети здобули на чемпіонаті України дві нагороди

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих та молоді завершився вчора у Луцьку. У змаганнях взяли участь 487 легкоатлетів із 24 областей нашої країни та міста Києва. Кіровоградщину тут представляли два спортсмени і обидва піднялися на п'єдестал пошани.

У стрибках у висоту учасник Олімпіади у Ріо-де-Жанейро Дмитро Яковенко подолав висоту 2 метри 20 сантиметрів і лише за більшою кількістю спроб поступився досвідченому представнику Херсонської області Андрію Проценку. Тож в активі кропивничанина срібна нагорода. При цьому, як зазначив тренер наших стрибунів Геннадій Здітовецький, його ученик взяв 220 см із великим запасом. Та, на жаль, 223 см Дмитру не підкорилися. Саме з таким результатом кілька днів тому наш Олег Дорощук виборов на юніорському чемпіонаті України. Та цього разу бронзовий призер юнацької Олімпіади 2018 року взяв лише 215 см і серед дорослих посів четверте місце. А серед молоді такий результат приніс вихованцю СДЮСШОР «Надія» перше місце.

Читайте найцікавіші новини у нашому Telegram каналі
А 29 та 30 липня у Луцьку відбудеться особистий чемпіонат України серед дорослих та молоді, де також виступатимуть кропивницькі стрибуни на висоту.

cbn.com.ua

Read 1069 times Last modified on Понеділок, 17 серпня 2020 14:08

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha