Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Понеділок, 03 серпня 2020 19:50

Інгулець громить Кремінь

Автор: 
Rate this item
(2 votes)
Інгулець громить Кремінь фото из открытых источников

Сергій Лавриненко поберіг основу і був абсолютно правий. Навіть другим складом "Інгульець" був вщент сильнішим за "Кременя".
Порівняно з матчем минулого туру проти "Руху" (0:1) багато змін сталося у складі кременчужан.

Дмитро Сула та Вадим Лобода опинилися поза заявкою за умовами орендної угоди.


Джаба Фхакадзе і Олег Марчук, які нещодавно перейшли саме з "Інгульця", опинилися на лаві запасних, Артем Козлов не грав через дискваліфікацію. Також у запасі залишився Олександр Головко-молодший, що суттєво послабило центр захисту "Кременя".
Господарі також грали складом, далеким від основного. Вперше за понад дев'ять місяців вийшов на поле центральний захисник "Інгульця" Максим Ковальов. Також у основі з'явився Ігор Загальський, який зазвичай підміняє на позиції опорного півзахисника Євгена Запорожця. Тріо атакуючих хавбеків склали Володимир Коробка, Ілля Коваленко та Артем Щедрий, на вістря ж вийшов у відсутності дискваліфікованого Сітчінава не Олександр Мішуренко, а Оскар Мкомола.
Читати також: Ігор Суркіс відверто про все
Вже в дебюті гравці, що дублюють атаки господарів, використовували проломи в обороні противника. Коваленко у падінні віддав на Коробку, той пробив, воротар упорався, але добивання Мкомоли вже ніхто нейтралізувати не зумів.
У час першого тайму, що залишився, гостріше діяв "Інгульець", але серйозних моментів, для того щоб подвоїти свою перевагу, у господарів не було. Перед самою ж перервою "Кремень" цілком міг зрівняти рахунок. Але вихід віч-на-віч Мурашова нейтралізував Шуст за рахунок своєчасного виходу з воріт.
Після перерви "Інгульець" взявся за справу серйозно, прихопивши м'яч та разом із ним ініціативу до своїх ніг. Оскар Мкомола не пожадував і віддав пас на Артема Щедрого, який пробив повз голкіпера суперника в сітку. Незабаром Фатєєв грудьми скинув під удар самому Оскару і той оформив дубль. Гольову атаку точним переведенням на правий фланг розпочав Ігор Загальський.
Читайте найцікавіші новини у нашому Telegram каналі
Далі пішли заміни від Лавриненка та наставника господарів можна було зрозуміти. Його підопічним важливо зберегти сили на два матчі, що залишилися, які все ще мають вирішальне значення для "Інгульця". "Кремень" навряд чи сильно засмутився за мотивами цього розгрому, все одно основні свої очки підопічні Сергія Свистуна набирають удома.
Інгулець - Кремінь 3:0 (1:0)
Голи: Мкомола (8, 59), Щедрий (50)
Інгулець (4-2-3-1): Шуст – Фатєєв, Павлов, Ковальов, Квасний – Лупашко (Ігнатьєв 73), Загальський – Коробка (Сіниця 85), Коваленко (Плохотнюк 64), Щедрий – Мкомола.
Кремінь (5-4-1): Олійник – Черниш, Бичков, Курелех (Янаків 29), Дмитрієв, Клюс – Бафталовський, Білоус, Пилипенко, Мурашов – Кривенко.
Попередження: Квасний (30), Фатєєв (62) - Пилипенко (67)

Артур Кисляченко
Автор UA-Футбол

Read 654 times Last modified on Понеділок, 03 серпня 2020 19:59

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha