Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Середа, 08 липня 2020 11:45

Хто візьме Кубок України?

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Головна подія тижня для українських уболівальників – фінал Кубка України між «Динамо» та «Ворсклою». У суботу кияни поступилися 2:3 "Шахтарю" у Favbet Лізі і тепер навіть друге місце "Динамо" не гарантовано. Слід зізнатися, що сезон відверто провалений і хоча б частково врятувати його може лише перемога у Кубку України.

Коефіцієнти Favbet: 1.3 – 5.8 – 9.1

Виграє Кубок:

Динамо – 1.15

Ворскла - 6

Як бачимо, на думку букмекерів "Динамо" - явний фаворит, що й не дивно. Після того, як ще минулої осені у 1/8 «динамівці» у драматичному поєдинку обіграли у додатковий час «Шахтар», мало хто сумнівався, що «біло-сині» вийдуть у фінал. Хоча, наприклад, у чвертьфіналі з «Олександрією» все склалося непросто, і команді Михайличенка знову довелося грати овертайм. Невже після таких пригод "Динамо" примудриться не виграти Кубок?

Але "Ворскла" теж явно не збирається здаватися. У півфіналі полтавці у драматичній серії пенальті пройшли «Маріуполь» завдяки сейвам 16-річного воротаря Ісенка, якого Юрій Максимов випустив на останній хвилині додаткового часу. Після таких чудес від фіналу очікується чого завгодно.

Єдиний раз в історії "Ворскла" вигравала Кубок України у 2009 році. «Динамо» має 11 виграних кубків, але востаннє трофей підкорявся киянам ще 5 років тому. Тож настав час повертати Кубок до Києва. Але на легку перемогу вболівальникам «Динамо» не варто розраховувати. Так, "Динамо" не програє "Ворсклі" з 2016 року. А у вересні минулого року «біло-сині» розгромили полтавців 5:0. Але цей матч явно не показовий, як правило, «Ворсклі» вдавалося нав'язати боротьбу. Так, за останні 4 роки більше половини очних зустрічей закінчилося 1:0 або 2:1 на користь «Динамо». І лише у 18% матчів кияни перемагали з більшим рахунком.

Проти легкої перемоги "Динамо" говорить і жахлива гра команди в обороні у 2020 році. Звичайно, 6 голів від «Десни» та «Шахтаря» можна пояснити відсутністю Попова та Миколенка, що змусило Михайличенка ставити у центр захисту опорника Кадірі та абсолютного новачка Сироту. З «Ворсклою» Попов та Миколенко мають зіграти. І цілком можливо, що вперше за півроку вийде на поле Микита Бурда.

Але все одно не факт, що "Динамо" вдасться утримати свої ворота на замку. І навіть можливість нічиї в основний час також не варто виключати. А тому ставка на перемогу «Динамо» в 1 гол чи нічию виглядає хоч трохи ризиковано, але максимально логічно.

Прогноз: перемога Динамо в 1 гол чи нічия – 2.3

sport.ua

Read 549 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha