Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Субота, 07 серпня 2021 16:37

Прогноз та анонс на матч Шахтар – Олександрія

Автор: 
Rate this item
(2 votes)
Прогноз та анонс на матч Шахтар – Олександрія © УПЛ

У суботу, 7 серпня, "Шахтар" на НСК "Олімпійський" проведе свій другий домашній поєдинок у новому чемпіонаті, цього разу проти "Олександрії".

«Шахтар»

Віце-чемпіони України дуже потужно розпочали сезон в УПЛ. У поєдинку проти «Інгульця» підопічні Роберто Де Дзербі просто зім'яли суперника. Швидкий короткий пас, божевільні швидкості, техніка роботи з м'ячем та гра до вірного. «Гірники» так насолоджувалися своєю грою, що у багатьох епізодах навіть не били здалеку, намагаючись просто завести м'яч у ворота. І нехай підсумковий «слизький» рахунок 2:1 не вводить нікого в оману, петрівці після матчу самі говорили, що грали ніби з командою з іншої планети.

Поєдинок із «Львовом» для донеччан був схожий на стартовий, з тією лише різницею, що ворота Костика вдалося роздрукувати лише на 73-й хвилині, ну а потім забити ще двічі.

Ну і вже в Бельгії, у матчі з Генком, оранжево-чорні відчули справжній опір і навіть змусили вболівальників понервуватись. Але все обійшлося, третя перемога у трьох матчах і 100% результат при Де Дзербі.

Неприємний осад залишила травма вінгера «Шахтаря» Манора Соломона, якому на відновлення знадобиться два тижні.

«Олександрія»

А ось команда Юрія Гури поки що нестабільна. Втім, це й не дивно. Наставник раніше очолював молодіжку клубу, і нещодавно отримав шанс попрацювати з основою. Під його керівництвом будується нова команда, яка може як здобути виїзну перемогу у стартовому турі у матчі із «Зорею» – 1:0, так і за тиждень з таким же рахунком програти торішньому «міцному» аутсайдеру, «Минаю».

Цього сезону склад олександрійців поповнила велику кількість новачків. Тож на плечі лідерів, Ковальця, Третьякова та Дубри, особливо на старті чемпіонату лягатиме вантаж і за тих хлопців.

Статистика зустрічей

Історія протистояння «Шахтаря» та «Олександрії» досить велика. В останніх п'ятьох офіційних поєдинках на рахунку команд з однієї перемоги, тричі після фінального свистка на табло був нічийний рахунок.

Орієнтовні склади

«Шахтар»: Трубін, Додо, Марлон, Матвієнко, Корнієнко, Майкон, Степаненко, Педріньйо, Патрік, Тете, Траоре.

"Олександрія": Білик, Цуріков, Дубра, Бабогло, Мірошниченко, Ковалець, Демченко, Калюжний, Третьяков, Устименко, Одарюк.

Прогноз на протистояння

«Шахтарю» не можна втрачати очки у матчах із середняками внутрішнього чемпіонату. До того ж, перемога в цьому матчі ще більше зміцнить впевненість у своїх силах перед зустріччю у відповідь у Лізі чемпіонів з «Генком». На наш погляд, оранжево-чорні не мають проблем з олександрійцями. Можна брати перемогу «Шахтаря» з різницею у два та більше м'ячів.

Sport.ua

Read 570 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha