Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Субота, 19 вересня 2020 12:42

Олександрія - Ворскла. Прогноз та анонс на матч

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
Олександрія - Ворскла. Прогноз та анонс на матч © ФК Александрия

7:0 – з таким загальним рахунком «Олександрія» обіграла полтавців у чотирьох останніх зустрічах, і сумнішої статистики за такий же період команда не має ні з одним із суперників.

Але тепер "Ворскла" вийде на поле "Нікі" в зовсім іншому статусі. Рівно рік тому «зелено-білі» йшли на «дні» таблиці, зараз підопічні Юрія Максимова її очолюють, причому одноосібно.

Звичайно, табель про ранги за підсумками неповних двох турів не виглядає особливо інформативним, та й у суперниках «Ворскли» були новачки УПЛ, проте позитивний факт не можна не відзначити. Тим більше, полтавці вразили і результативністю. Цікаво, що в обох матчах чемпіонату відзначився Руслан Степанюк, який частину своєї кар'єри провів в Олександрії.

За звичаєм, переможний склад не змінюють, але тренерський штаб "Ворскли" після розгрому "Руху" вимушено відправив на лаву Олександра Скляра, який отримав травму - замість Скляра з "Інгульцем" грав Денис Васін. Крім того, відзначаємо дебют в УПЛ Дмитра Щербака – нападник, який переніс три операції на хрестоподібних зв'язках, повернувся у футбол та зіграв за команду рідного міста. Незважаючи на успішні результати, в Олександрії «Ворскла» цілком може постати у більш оборонному складі – все-таки суперник міцніший, та й гра виїзна. Тим більше тепер господарі не залишаться без підтримки трибун – матч пройде з глядачами.

Володимир Шаран, навпаки, любить експериментувати зі складом, і після розгрому «Маріуполя» у стартовому наборі виконавців «Олександрії» відбулися одразу три зміни. Як виявилося, нічого хорошого це не дало, тож чекаємо на чергові перестановки. Тим більше, невдачу з «Минаєм» керманич, який відзначає у п'ятницю День народження, прокоментував дуже лаконічно: «Причини поразки є, розбиратимемося з футболістами». Найчастіше ворота «Ворскли» у попередніх зустрічах засмучував Кирило Ковалець, але в останніх матчах «приціл» в одного з лідерів «Олександрії» явно збився. Втім, в Ужгороді «жовто-чорні» настільки підкачали в атаці, що обірвали серію майже з двох десятків поспіль матчів в УПЛ із забитими голами.

У «Ворскли», яка очолює таблицю не лише за кількістю набраних очок, а й за забитими голами, з атакою поки що все непогано, а однією з головних проблем у складі «Ворскли» за підсумками минулого туру Юрій Максимов назвав потребу в опорному півзахиснику. «У нас лише два гравці на цю позицію: Пуцлін та Скляр. Є Челядін молодий, але його ще рано пускати у бій. У центральній зоні потрібна людина із двома серцями», – зазначив наставник полтавців.

Але поки що про додаткове посилення «Ворскли» не йдеться, натомість напередодні прес-служба полтавців опублікувала матеріал про підписання нових контрактів із лідерами команди: Дмитро Різник, Ігор Пердута та Руслан Степанюк продовжать захищати кольори клубу.

Орієнтовні склади:
«Олександрія»: Паньків, Гордієнко, Шастал, Бабогло, Мірошниченко, Лучкевич, Пашаєв, Гречішкін, Банада, Ковалець, Сітало.

"Ворскла": Різник, Чеснаков, Альюн, Яворський, Пердута, Сапай, Васін, Кані, Пуцлін, Кулач, Степанюк.

Артем Циганенко , Sport.ua

Read 609 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha