Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Неділя, 26 липня 2020 10:32

Зірка поступилася лідеру

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

У матчі чергового туру чемпіонату України серед аматорських команд кропивницька «Зірка», хоч і програла беззаперечним фаворитам нашої групи – ФК «Вовчанськ» - 0:2, але виглядала, особливо в іншому таймі, досить гідно.

Перший тайм продемонстрував різницю суперників у класі. Гості, у складі яких грали як досвідчені виконавці, та й легіонери, з перших хвилин притисли кропивничан до своїх воріт. Вже на 5-й хвилині голкіпер «зіркових» Віталій Онопко відбив потужний дальній удар. Після першого штурму конкурентів підопічні Саміра Гасанова відсунули гру від власних воріт і заробила штрафний та подала два кутові. Та до небезпечних моментів справа не дійшла. Та вже за хвилину вівчарці провели стрімкий випад, який завершував Мішель Анаулі. Та воротар «Зірки» знову блискучим сейвом відвів загрозу. Та першим на підбіранні був Іван Мряченко, який прострілив уподовж воріт. М'яч рикошетом від газону влучивши в руку комусь із кропивничан і арбітр вирішивши назначити пенальті. Голкіпер господарів вгадав напрямок удару зі «позначки» Олексія Покосенка, але цього разу врятувати команду не зміг – 0:1.
На цьому хлопці Віталія Комарницького не зупинилися і побігли закріплювати своє перевагу. І в двох епізодах господарям відверто пощастило. Спочатку Іван Мряченко ледь не зламав поперечину ударом із трьох метрів. Згодом Мішель Анаулі ще раз із близького відстані вже ударом головою потрапив у каркас воріт. Та за дві хвилини легіонер вівчанців виправився, після передачі з лівого флангу, у падінні головою увігнав м'яч у ближній верхній угол – 0:2.
Тільки після цього гості трохи заспокоїлися і у кропивничан з'явилися можливості для контргри. Єдиний момент до перерви у господарів створив Ігор Лопушенко. Наш хавбек фінтом прибравши двох опікунів, увійшов до штрафної, але на потужний удар сил уже не вистачило. Отже, перший тайм повністю залишився за гостями.
А ось після перерви на полі точилася рівна боротьба, навіть за невеликої переваги господарів поля. Небезпечних моментів конкуренти створили не дуже багато. Кропивничани загрожували воротам Сергія Шаповала переважно зі стандартів. І з дуже небезпечними ударами з лівого та правого флангів голкіпер вівчанців упорався. Одного разу Павло Замуренко метрів із 18 по центру пробивши трохи вище поперечини. А ще в одному епізоді після удару головою нашого гравця захисникам гостей вдалося винести м'яча з лінії власних воріт. Декілька стовідсоткових шансів не використали й гості. Тож досить динамічний інший тайм завершився без голів, а підсумкова перемога фаворитів виглядала цілком закономірною. Хоча «хлопчиками для биття», як здавалося на початку зустрічі, гравці «Зірки» точно не виглядали.

"Зірка" (Кропивницький) - "Вовчанськ" (Вовчанськ) - 0:2 (0:2).
25 липня 2020 року (субота). Початок о 17:00. Кропивницький. Стадіон "Зірка". Оцінка поля: 5. Температура: +30 С. Освітлення: природне. 0 глядачів. Чемпіонат України серед аматорських команд, груповий етап, група 3, 2 коло, 16 тур.
Арбітр : Кононов Владислав (Київська область).
Помічники арбітра : Кузнєцов Олексій (Київ), Буток Олександр (Київ).
Четвертий арбітр : Кравченко Олексій (Кропивницький).
Спостерігач арбітражу : Харахайчук Анатолій (Кременчук).
Компенсований час : 1 - 2.
«Зірка» : 96. Онопко Віталій, 36. Мороз Євгеній, 57. Кривоший Єгор, 75. Сидоренко Данило, 39. Мачелюк Артем, 80. Кутулупенко Сергій (52. Махіня Андрій, 46), 26. Хорольський Дмитро к/к 72. Лопушенко Ігор, 69. Савіцький Андрій (68. Маєр Олександр, 76), 70. Замуренко Павло (49. Манастирний Олег, 87), 56. Павлюк Кирило. Запасні гравці: 91. Білан Данило, 54. Кіяниця Владислав. Головний тренер Гасанов Самір.
«Вовчанськ» : 30. Шаповал Сергій, 3. Єрмоленко Кирило, 23. Покосенко Олексій, 2. Мізюк Олександр, 15. Чепіга Андрій, 14. Батусов Дмитро (20. Джаухар Хасан, 60), 19. Костюк Сергій (17. Тарасенко Олександр, 69), 18. Нуемб Бата П'єр, 9. Коваленко Єгор, 21. Мряченко Іван (11. Якименко Роман, 55), 25. Анаулі Мішель Ікен (77. Соломаха Данило, 76). Запасний: 71. Таран Ілля. Старший тренер Комарницький Віталій.
Голи : 0:1, Покосенко Олексій (13, пін); 0:2, Анаулі Мішель Ікен (29).
Покосенко Олексій (60, незгода з рішенням арбітра), Соломаха Данило (85, неспортивне поведення), Нуемб Бата П'єр (87, неспортивне поведення), Павлюк Кирило (89, неспортивне поведення).

fczirka.com.ua

Read 866 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha