Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Неділя, 12 липня 2020 10:29

Зірка розійшлася миром із маріупольським Ярудом

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Після відновлення боротьби в аматорському чемпіонаті України, кропивницька «Зірка» зіграла вже три матчі. У стартовому післякарантинному турі підопічні Саміра Гасанова за досить рівну гру на виїзді поступилися «Таврії» з Новотроїцького – 0:1. У наступному матчі у рідних стінах кропивничани, завдяки дублю Павла Замуренка, переграли дніпровську «Победу» – 2:0.

А у суботу, 11 липня, «зіркові» приймали на власному полі маріупольський «Яруд». У разі перемоги вони, посідаючи п'яте місце у своїй групі, впритул (на відстань одного очка) наближалися до маріупольців у турнірній таблиці. До того ж «зіркові» палали бажанням взяти реванш за прикру враження зі рахунком 1:2 від «Яруда» у першому колі, коли арбітр не зарахував чистий гол кропивничан.
У звітному матчі першими, після класного индивидуального проходу та влучного удару в далекий кут Ігоря Лапушенко, на 22-й хвилині забили господарі поля – 1:0.
Та вже в компенсацію до першого тайму годину гості зі штрафного метрів із 18-ти відновили рівновагу – 1:1.
Після перерви шанси забити мали як кропивничани, так і маріупольці, але рахунок так і не змінився. У підсумку було зафіксовано бойову нічію – 1:1, яка навряд чи задовольнила обидві команди.
У наступному турі, 18 липня, «Зірка» зіграє на виїзді з найближчим конкурентом у турнірній таблиці – ФК «Каховка».

CBN

Read 846 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha