Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Четвер, 22 лютого 2018 13:30

Друге шведське золото у слаломі

Автор: 
Rate this item
(5 votes)

Андре Мюрер приніс Швеції друге олімпійське золото у слаломі.

Андре Мюрер став олімпійським чемпіоном Пхенчхана-2018 у слаломі. Досвідчений швед у першій спробі показав другий час, програвши лідеру Хенріку Крістофферсену 0.21 секунди.
У фінальному раунді Мюрер показав восьмий час, проте його сума виявилася найкращою – 1:38.99. Золото Пхенчхана стало для 35-річного шведа вже другою олімпійською нагородою. У Ванкувері він узяв бронзу все в тому ж слаломі.
Срібло несподівано виборов Рамон Ценхойзерн, який номінально вважався четвертим номером збірної Швейцарії. Ценхойзерн зумів піднятися на другий рядок після 9-го місця у першому раунді. Його програш Мюреру становив +0.34 секунди. Зазначимо, що на Кубку світу швейцарець жодного разу не потрапляв на подіум у спеціальному слаломі.
Бронзу завоював Міхаель Матт. Австрієць показав абсолютно найкращий час на другій трасі та заїхав у трійку з 12-го місця (+0.67 секунди). Дуже щільно розташувалися у підсумковому протоколі французи – і Клеман Ноель, і Алексіс Пентюро, і Віктор Мюффа-Жанде програли третьому місцю менш ніж десяту секунду, розташувавшись із 4-ї по 6-ю позиції.
Зазначимо невдалі виступи головних переможців на перемогу. Марсель Хіршер, який завоював у Пхенчхані два золота (комбінація та гігантський слалом), помилився на першій трасі і не зміг дістатися фінішу. Така ж доля спіткала і Хенріка Крістофферсена, який лідирував після першої спроби, але пропустив ворота і також залишився без результату.
Не зміг подолати трасу у першій спробі й українець Іван Ковбаснюк.
Джерело: sport.ua
Фото: © Getty Images
Read 946 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha