Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Понеділок, 04 грудня 2017 23:47

Кошти на трансляцію Олімпіади знайшлися

Автор: 
Rate this item
(3 votes)
Кошти на трансляцію Олімпіади знайшлися © Facebook

Українці все ж таки побачити майбутні зимові Олімпійські ігри на загальнонаціональному телеканалі.

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов на своїй сторінці у Facebook розповів, що українські шанувальники спорту побачитимуть ОІ-2018 та ОІ-2020 у прямому ефірі на «Першому».
«Україна буде з трансляцією зимових Олімпійських ігор у Кореї-2018 та літньої Олімпіади-2020 у Токіо. На останньому засіданні Правительству прийнято розпорядження про перерозподіл деяких видатків держбюджету, передбачених Держкомтелерадіо на 2017 рік.

Відповідно до розпорядження бюджетних коштів, що залишилися після проведення «Євробачення – 2017», перенаправлено Національній громадській телерадіокомпанії України.

Мова йде про 128 млн. 400 тис. грн., які, зокрема, будуть направлені на забезпечення трансляції зимової Олімпіади, технічні витрати, придбання обладнання, відрядження творчо-технічної групи ПАТ «НСТУ» на місці проведення змагань у корейському Пхьончхані, виробництво тематичних програм.
Також ПАТ «НСТУ» виплатить перший транш на придбання ліцензійних прав для висвітлення XXXII літніх Олімпійських ігор у Японії», - написав Жданов .
Раніше ми повідомляли про те, що трасляція Олімпіади в Україні була під великим питанням.
Джерело — Sport.ua
Read 370 times Last modified on Понеділок, 04 грудня 2017 23:57

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha