Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

П'ятниця, 17 вересня 2021 15:34

Збірна України з бейсболу зберегла місце в елітному дивізіоні чемпіонату Європи

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

В Італії проходить чемпіонат Європи з бейсболу у дивізіоні А. Серед найсильніших команд Старого Світу виступає збірна України, основу якої складають гравці кропивницьких клубів, інформує кореспондент CBN. Головним тренером національної бейсбольної команди є кропив'янин Олег Бойко.

На попередній стадії 16 учасників змагань було розбито на чотири групи. Українські бейсболісти у стартовому поєдинку розгромно поступилися іспанцям - 0:15.

А ось у протиборстві з хорватами наша збірна була попереду перед двома заключними інінгами – 3:1. Але у восьмому періоді хорвати зрівняли рахунок. А дев'ятому інінгу українці невдало захищалися, дозволили конкурентам набрати одразу 6 очків і поступилися зі рахунком — 3:9.

Це враження спричинило моральний стан українських бейсболістів, які у наступних матчах програли збірним Німеччини та Росії з однаковим рахунком 5:15.

Заради справедливості, відзначимо, що у складах суперників грають чимало натуралізованих легіонерів. Зокрема, у росіян їх відразу шість і саме вони забезпечують потрібний результат. У нашій команді виступають виключно українці, які не мають гарної ігрової практики у недостатньо конкурентному чемпіонаті.
Тим не менш, збірній України вдалося сьогодні здобути надзвичайно важливу драматичну победу і зберегти прописку в елітному дивізіоні.

Початок матчу зі словаками підопічні Олега Бойка провели невдало. Після першого інінгу збірна України програвала 0:3. Та у наступній своїй атакі наші хлопці скоротили відставання до мінімуму — 2:3. Четвертий інінг не приніс успіху жодній команді, а в п'ятому бейсбольному періоді словаки знову збільшили своє перевагу до двох пунктів — 2:4. Потім два періоди увійшли «сухими», а у восьмому інінгу українцям вдалося таки відновити рівновагу. І, нарешті, у своєму заключному нападі наші бейсболісти провели ще одну результативну атаку і вирвали победу — 5:4. Отже, головне завдання на турнір – збереження прописки у дивізіоні А – команді Олега Бойка вдалося виконати.

Тепер у матчі за 13 місце бейсбольна збірна України зіграє з победителем протиборства між збірними Франції та Греції.

Read 827 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha