Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Неділя, 01 серпня 2021 07:48

Темірів - у півфіналі, а Белінська - вибуває

Автор: 
Rate this item
(4 votes)
Темірів - у півфіналі, а Белінська - вибуває Reuters / Piroschka Van De Wouw

У Токіо, сьогодні, розпочалися змагання з греко-римської боротьби. У перший день змагалися два представники України, які виступили по-різному

Алла Белинська в ваговій категорії до 76 кг у напруженій та конкурентній сутичці спочатку програвала китянці Цянь Чжоу – 0:2. Потім українці вдалося відновити паритет – 2:2. Та все ж китянці вдалося провести ще одну результативну дію на два бали. На останніх секундах наша борчиня рішуче йшла вперед й таки відіграла один бал. Та на більше часу не вистачило й Алла Белинська поступилася – 3:4.

  

Ленур Теміров, який виступає у вазі до 60 кг, вдало стартував на Олімпійських іграх в Токіо.У першій сутичці Теміров з рахунком 5:0 здолав узбека Ельмурата Тасмурадова.В 1/4 фіналу українець зустрівсяз вірменином Арменом Мелікяном.І тут українець виглядав краще та технічніше за свого суперника. У першому періоді кримчанин спочатку заробив 4 бали, потім додав ще один бал і на завершення провів прийом ще на 2 очки. У другому періоді нашому борцю залишалося лише зберегти свою доволі солідну перевагу. І як не намагався Тасмурадов відігратися,  узбецькому атлету вдалося набрати лише 4 очки. У підсумку, Теміров переміг із рахунком 8:4 й вийшов до півфіналу Олімпіади в Токіо.

У 1/2 фіналу українець сьогодні о 12.15 зустрінеться з японцем Кенішіро Фумітою

SportРепортер

 

 

Read 461 times Last modified on Неділя, 01 серпня 2021 08:29

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha