Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Неділя, 14 лютого 2021 22:38

Інгулець поступається Дніпру у виїзному матчі

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
Інгулець поступається Дніпру у виїзному матчі © upl.ua

При всьому старанні працівників «Дніпра-Арени» частина поля їм так і не вдалося до кінця привести в належний стан через морозну погоду. Особливо це стосувалося тієї половини, на якій розпочали гру місцеві футболісти. Тому обом командам знадобився якийсь час, щоб пристосуватися до газону.

Перший небезпечний момент виник якраз біля воріт «Дніпра-1». На 8-й хвилині Сітчінава, який опинився у штрафному майданчику суперників, завдав прицільного удару, але Юрчук вибрав правильну позицію та відбив м'яч.
А за три хвилини господарі поля зуміли відкрити рахунок. Після подачі кутового з правого флангу Дуглас вистрибнув вище за всіх і головою точно пробив у сітку воріт. Голкіпер гостей Кринський помилився на виході, до м'яча не дістався і опинився у ролі статиста. І буквально тут же на 13-й хвилині дніпряни мали збільшувати свою перевагу. Тепер уже Довбик прорвався правим флангом, вибіг віч-на-віч із воротарем суперників і зряче спрямовував м'яч у дальній від себе кут воріт. Не вистачило трохи, щоб реалізувати цей момент - м'яч пролетів зовсім близько від штанги, але із зовнішнього боку.
Далі гра проходила зі змінним успіхом, і моменти створювали як одні, і інші. Наприклад, на 26-й хвилині Пихаленок бив низом, перебуваючи у штрафному майданчику, проте Кринський добре бачив момент удару та забрав м'яч у руки. А через дві хвилини вже Кучеренко завдав сильного удару під перекладину з-за меж штрафного майданчика. Юрчук на цей удар зреагував, але зафіксував м'яч у руках лише з другої спроби. А на 35-й хвилині чергова дуель Сітчінави та Юрчука завершилася на користь голкіпера «Дніпра-1».
І все ж таки на перерву команди пішли за рахунку 2:0 на користь господарів поля. На 42-й хвилині вони отримали право на перспективний штрафний удар поблизу воріт суперником. Довбик сильно пробив у «стінку». М'яч потрапив до Кучеренка і, змінивши напрямок, полетів у протилежний кут воріт. Тут уже Кринського звинувачувати не можна.
Більше того, вже на останній хвилині тайму та знову після подачі кутового міг оформити дубль Дуглас. Знову він виграв боротьбу за м'яч у повітрі та сильно пробив головою. Однак тепер м'яч зі брязкотом ударився в перекладину і вилетів у поле.
На самому початку другої половини матчу на 51-й та 52-й хвилинах двічі рятував свою команду Кринський. У першому випадку Тейлор у контратаці хотів перекинути м'яч через воротаря, але голкіпер все ж таки зумів до м'яча дотягнутися і забрав його в руки. А потім вартовий воріт гостей впорався з підступним ударом з-за меж штрафного майданчика Дубінчака.
«Дніпро-1» продовжуватиме грати на контратаках і на 55-й хвилині знову мав можливість засмутити суперників Довбик. Але з вигідного становища пробив повз ціль. І лише на 60-й хвилині гості створили свій перший момент після перерви, проте з ударом Сітчінави вкотре впорався Юрчук.
Інгулець не залишав надії забити хоча б один гол. Підопічні Сергія Лавріненка багато часу проводили на половині поля дніпрян, але до небезпечного моменту справа дійшла лише ближче до кінця матчу. Так, на 86-й хвилині після подачі кутового двічі господарів врятував Юрчук – спершу після рикошету від голови свого ж Логінова, а згодом після добивання.
До речі, завершували гру гості вже у меншості. За дві жовті картки достроково залишив поле Плохотнюк.
Ця перемога дозволила «Дніпру-1» набрати 11 очок та піти з останнього місця. А ось «Інгульець», навпаки, опустився на одну сходинку нижче в турнірній таблиці, опинившись у небезпечній зоні вильоту.

Українська Прем'єр-Ліга. 14-й тур.

"Дніпро-1" - "Інгульець" - 2:0
Дуглас (11), Кучеренко (40, автогол).
Плохотнюк (89, 2 ЖК).
Когут (50), Назаренко (70), Гонсалвес (82) – Квасний (40), Плохотнюк (72).

«Дніпро-1»: Юрчук – Дубінчак, Логінов, Дуглас, Тейлор – Пихалёнок (Цуріков, 90+1), Ігнатенко – Когут (Ді Франко, 78), Чуже (Батагів, 90+1), Назаренко (Гонсалвес, 77) - Довбик (Хобленко, 84).

Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ, Sport.ua

Read 676 times Last modified on Неділя, 14 лютого 2021 22:47

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha