Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Вівторок, 17 листопада 2020 14:22

У збірній України ще у 3 гравців позитивний тест на COVID-19

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
 Руслан Малиновский Руслан Малиновский © УАФ.

УАФ повідомила, що чотири тести на COVID-19 представників збірної України виявилися позитивними.

Це гравці Руслан Малиновський, Сергій Кривцов, Жуніор Мораєс та тренер з фізпідготовки Іван Баштовий . Як і раніше інфіковані Макаренко, Соболь та Різник , згадані особи перебувають на самоізоляції у своєму готельному номері.

«Щодо трьох представників «Шахтаря» - Кривцова, Мораеса та Баштового, - ситуація уточнюється з урахуванням того, що всі троє зовсім недавно перехворіли на коронавірус, і в них в організмі є антитіла, які фактично унеможливлюють повторне захворювання в даний момент.

УЄФА враховує цей факт і допускає Кривцова та Мораеса до гри, проте місцева влада забороняє участь гравців у командних подіях.

Очікуючи на остаточне рішення, збірна України виїхала на ранкове тренування, яке розпочалося об 11.00 за європейським часом на полі стадіону одного з клубів нижчих швейцарських ліг, без Кривцова, Мораєса та Малиновського. Питання можливої участі Кривцова та Мораеса у грі залишається у площині переговорів УЄФА та місцевої влади кантону Люцерн.

Півгодини тому розпочалася матчова нарада – УЄФА сподівається, що матч відбудеться. Все залежить від рішення місцевої влади», - йдеться у повідомленні УАФ.

Матч Швейцарія – Україна запланований на, 17 листопада, початок о 21:45 за Києвом. Команду Андрія Шевченка влаштує нічия для збереження прописки у дивізіоні А Ліги націй.

Українська асоціація футболу

Read 783 times Last modified on Вівторок, 17 листопада 2020 14:25

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha