Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Понеділок, 31 серпня 2020 10:10

Шевченко готовий піти на ризик зі складом в іграх проти Швейцарії та Іспанії

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
Шевченко готовий піти на ризик зі складом в іграх проти Швейцарії та Іспанії © УАФ

Збірна України розпочала підготовку до поєдинків Ліги націй. Вже 3 та 6 вересня команда зіграє проти Швейцарії та Іспанії.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів:

«Ми раді, що знову зібралися після такої тривалої паузи. З'явився шанс попрацювати із командою. У матчі за Суперкубок України для мене було дуже важливим побачити фізичні кондиції футболістів. "Динамо" дало шанси зіграти тим молодим футболістам, яких ми викликали на збір.

Читайте найцікавіші новини у нашому Telegram каналі

Насамперед, подивимося на результат та змістовність гри, яку покажуть футболісти у цих матчах. Мікро-збір, який ми зробили, потрібен для того, щоби можна було хоч якось попрацювати з командою тактично і привести її в потрібне русло. Пам'ять у хлопців хороша, судячи з тренувань, видно, що вона швидко повертається до них. Це приємно, тому що футбол, у який ми просимо їх грати, їм подобається. Ми додали кілька нових творчих речей в атаці. Подивимося, чи вдасться втілити ці ідеї в іграх зі Швейцарією та Іспанією.

Читайте також: Підсумки фіналу Ліги Європи

Фільтрування складу відбудеться, тому що за новими правилами ми маємо подати заявку буквально завтра. 25 людей потрапляють у заявку, всі ці гравці мають проходити тести на коронавірус. Ми вже двічі складали тести, вони всі негативні. Це також позитивний момент. Вибір команди приїхати до Харкова було виправдано. Тут можна тренуватися спокійно. Це закрита територія, вжито всіх заходів, щоб персонал був протестований. Поки що все гаразд.

Ставитимемо до складу гравців, які готові. Ліга націй для нас – важливий турнір, ми граємо з добрими суперниками. Наступний рік для нас також є важливим: починається відбір на чемпіонат світу, попереду чемпіонат Європи. Ліга націй – престижний турнір, ми потрапили до дуже серйозної групи. Ми з командою не бачилися 10 місяців, викликано кількох нових гравців, і їм будуть надані шанси, щоб вони себе проявили.

Ми ризикуватимемо. Не бачу проблем у тому, щоб намагатися давати практику молодим гравцям. Якщо ми побачимо, що вони готові, цей ризик буде виправданий на майбутнє. Дивізіон дуже серйозний. Для нас було б престижно залишитися в ньому. За це боротимемося. Але я не бачу проблем, навіть якщо ми матимемо якийсь негативний результат. Ми на це не налаштовуємось, у жодному разі. Для нас важливо показати якість футболу.

Наш канал у YouTube

Матч проти Швейцарії 2006-го? Час біжить швидко. Це один із найкращих моментів у моїй кар'єрі. Вийшло зіграти на чемпіонаті світу і виступити вдало, досягти результату. Сподіваюся, футболісти пам'ятають ці матчі та вже у Львові покажуть хороший футбол».

Read 651 times Last modified on Понеділок, 31 серпня 2020 10:59

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha