Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Середа, 19 серпня 2020 10:59

Ліон – Баварія. Анонс та прогноз на півфінальний матч ЛЧ

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
Ліон – Баварія. Анонс та прогноз на півфінальний матч ЛЧ фото из открытых источников

"Ліон" і "Баварія" досягли у чвертьфіналах сенсаційних результатів. "Ліон" за "Ювентусом", вибув з турніру "Манчестер Сіті", одного з головних фаворитів. Результат матчу "Баварія" - "Барселона" став сенсаційним не через підсумковий переможець, а розгромний рахунок - 8:2 на користь мюнхенської команди.

Незважаючи на свої перемоги на попередніх стадіях, до протистояння з “Баварією” французька команда підходить у статусі андердогу. “Вихід у півфінал Ліги чемпіонів – це велике досягнення для нас. Перемоги над “Ювентусом” та “Манчестер Сіті” надали нам впевненості. Ми андердоги, але ми маємо шанс. Коли ми матимемо моменти, ми повинні ними скористатися”, – каже головний тренер “Ліона” Руді Гарсія.

"Баварія" не відступить від своїх принципів гри, і проти "Ліона", як і проти будь-якого іншого суперника, гратиме з високою лінією захисту. Шанс “Ліона” – це вихід із пресингу “Баварії” довгими вертикальними передачами за спини захисників мюнхенців. У форвардів "Ліона" Депая або Токо-Екамбі (Дембеле) точно будуть свої моменти.
Але не слід забувати, що “Ліон” вийшов у півфінал і завдяки неймовірним промахам форвардів “Сіті” Жезуса та Стерлінга. Гравці "Баварії" у матчі з "Барселоною" показали холоднокровність у реалізації своїх моментів та у грі з "Ліоном" Левандовскі, Мюллер, і компанія не прощатимуть супернику помилки. У дев'яти матчах Ліги чемпіонів "Баварія" забила неймовірні 39 голів, у середньому 4.3 за матч. Як би надійно та дисципліновано не захищався “Ліон”, йому буде дуже складно встояти проти команди Гансі Фліка.
Цифри та факти
Читайте найцікавіші новини у нашому Telegram каналі
Роберт Левандовскі забив 54 голи у 45 матчах “Баварії” у сезоні, з них 14 у Лізі чемпіонів.
"Баварія" виграла перші дев'ять матчів у Лізі чемпіонів, повторивши рекорд Барселони. 39 голів у дев'яти матчах ЛЧ – це клубний рекорд.
"Баварія" не програє в останніх 28 матчах (27 перемог, одна нічия). Переможна серія мюнхенців триває 19 матчів. У 34 поєдинках під керівництвом Гансі Фліка "Баварія" забила 112 голів та пропустила 26.
Півзахисник Корентен Толіссо провів 160 матчів за "Ліон" до переходу до "Баварії" у 2017-му році.
"Баварія" та "Ліон" востаннє зустрічалися між собою у півфіналі Ліги чемпіонів 2009/10. "Баварія" виграла обидва матчі - 1:0 та 3:0.
Підписуйтесь на YouTube-канал Студія 2U
Орієнтовні склади
Хансі Флік повідомив, що перед матчем, що Бенжамен Павар поки що не готовий грати у старті, тому "Баварія" вийде на матч із "Ліоном" у такому ж складі, як і проти "Барселони". Ймовірно, не буде змін і у стартовому складі французької команди, проте Руді Гарсія може випустити у старті Дембелі замість Токо-Екамбі.
"Ліон": Лопеш - Денайєр, Марсело, Марсал - Дюбуа, Какре, Гімараєш, Ауар, Корне - Депай, Токо-Екамбі
"Баварія": Нойєр - Кімміх, Боатенг, Алаба, Девіс - Горетцька, Тіаго - Перішич, Мюллер, Гнабрі - Левандовскі
Прогноз на матч "Ліон" – "Баварія"
Можна не сумніватися, що Ліон спробує скористатися вразливістю Баварії у вигляді високої лінії захисту, але атака Баварії настільки потужна, що мюнхенці готові подолати будь-який гандикап. Ймовірно, "Баварія" будуватиме свої атаки через фланги, намагаючись створювати перевагу та порушуючи захисну структуру "Ліона". Французька команда, у свою чергу, буде небезпечною при контратаках. Прогноз на матч - "Тотал 3.5 Б".

Read 498 times Last modified on Середа, 19 серпня 2020 11:05

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha