Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Середа, 19 серпня 2020 10:31

ПСЖ виходить у фінал

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
ПСЖ виходить у фінал фото из открытых источников

Перед грою було багато розмов про тренерське протистояння та тактичний вишкіл гравців "Лейпцига", але насправді все виявилося куди простіше.

Долю матчу зумовило банальну перевагу у класі гравців "ПСЖ". Проти фінтів Неймара, передач Ді Марії та відбору Маркіньоса "Бики" аргументів так і не знайшли.

За великим рахунком, за весь перший тайм німці створили лише один небезпечний момент - Поульсен ще раз довів, що заслабкий для рівня ЛЧ, не зумівши замкнути простріл Лаймера.
На той час рахунок уже був 1:0 – Ді Марія шикарною подачею зі штрафного знайшов голову Маркіньоса.
Могли цифри на табло бути й більшими, але Неймар, як і в чвертьфіналі, розбазарював моменти. Навіть рандеву з Гулачі після пасу Мбаппе примудрився зачинити - м'яч влучив у штангу.
Читайте найцікавіші новини у нашому Telegram каналі
З іншого боку, навіть промахуючись, гравці "ПСЖ" сміялися. Їхня перевага на полі була величезною - "Лейпциг" не встигав накривати Паредеса, який вміло диригував у центрі. А поблизу воріт німців Неймар, Мбаппе та Ді Марія творили чудеса. Бразилець навіть влучив у штангу зі штрафного метрів із 40 – хотів підловити Гулачі, але трохи промахнувся.

Звичайно, за такою грою гол був справою часу – і невдовзі Ді Марія його виконав. Як не дивно, здригнувся досвідчений Гулачі - вибив м'яч на суперника, парижани миттєво повернули його до штрафного майданчика, де Неймар геніально п'ятою (!) вивів Анхеля на удар.
Підписуйтесь на YouTube-канал Студія 2U
У перерві Нагельсманн зробив останню спробу змінити хід матчу, випустивши Форсберга та Шика замість абсолютно інертних Ольмо та Нкунку, проте ефекту від замін вистачило хвилин на десять. Далі "ПСЖ" знову забрав м'яч і незабаром забив третій - гол привіз Норді Мукієле, що послизнувся. Феноменальний Ді Марія відразу навісив у воротарську, і там Бернат головою вразив дальній кут.

На цьому гру де-факто можна було завершувати – шансів урятувати матч у "Биков" не залишалося. На честь німців, вони таки пішли ва-банк, але в міру наближення до фінального свистку їхні атаки все більше нагадували агонію. Трохи шкода, що так сталося – "Лейпциг" видав історичний для себе євросезон. Але клас є класом.

Париж дограв матч максимально ефектно - з фінтами, стіночками, небезпечними ударами та пресингом біля чужого штрафного майданчика. Сумнівів у тому, що ця команда варта фіналу не залишилося жодних. Навіть проти грізної "Баварії" у "ПСЖ" будуть шанси, не кажучи вже про "Ліон". Ще жодного разу в історії Париж не залазив так високо - 1995-го він зупинився на півфіналі. Щодо французького футболу загалом, то він мав лише одну перемогу в ЛЧ - у далекому 93-му її здобув "Марсель". 23 серпня "ПСЖ" матиме шанс перервати серію невдач, довжиною аж у 27 років.

Лісабон. "Ештадіу та Луш"
"РБ Лейпциг" - "ПСЖ" - 0:3
Голи: Маркіньос, 13, Ді Марія, 42, Бернат, 56
"РБ Лейпциг": Гулачі - Мукієле, Упамекано, Клостерман (Орбан, 82), Анхеліньо - Кампль (Адамс, 64) - Лаймер (Хальстенберг, 62), Забітцер, Ольмо (Шик, 46), Нкунку (Форсберг) Поульсен
"ПСЖ": Ріко - Керер, Тіаго Сілва, Кімпембе, Бернат - Еррера (Верратті, 83), Маркіньос, Паредес (Дракслер, 83) - Ді Марія (Сарабія, 87), Мбаппе (Чупо-Мотінг, 86), Неймар
Попередження: Лаймер, 61, Поульсен, 79 - Кімпембе, 45+2

ua-football.com

Read 565 times Last modified on Вівторок, 02 березня 2021 21:23

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha