Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Четвер, 06 серпня 2020 19:27

Шахтар чекає на суперника. Базель – Айнтрахт Франкфурт: Прогноз та анонс матчу

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
Шахтар чекає на суперника. Базель – Айнтрахт Франкфурт: Прогноз та анонс матчу фото из открытых источников

Сьогодні визначиться суперник "Шахтар" у чвертьфіналі Ліги Європи. "Базель" вважається явним фаворитом на вихід у наступний раунд. У першому матчі 1/8, що відбувся 147 днів тому, швейцарська команда переграла на виїзд "Айнтрахт" 3:0.

На грі Франкфурта сильно позначилася відсутність уболівальників, крім того, матч проходив в атмосфері повної невизначеності щодо майбутнього футболу. Найкраще в цій ситуації зорієнтувався "Базель".
Останній матч чемпіонату "Айнтрахт" провів 27 червня. Команда Аді Хюттера добре завершила сезон – в останніх чотирьох турах перемоги над “Гертою”, “Шальке” та “Падерборном” та нічия з “Кельном”. Першого серпня був зіграний спаринг із "Монако" (1:1).
"Базель" завершив регулярний чемпіонат лише три дні тому. 20-разовий чемпіон Швейцарії видав наприкінці сезону серію з трьох нічиїх: "Лугано" 4:4, "Тун" 0:0 та "Люцерн" 0:0. "Базель" у підсумку посів третє місце у чемпіонаті, і програв першому "Янг Бойзу" 14 очок.

Читайте також: Ліга Європи. Шахтар крокує до півфіналу

Орієнтовні склади
"Базель": Омлін - Ріверос, Альдерете, Джюмерт, Відмер - Джака, Фрай - Петретта, Кампо, Штокер - Кабрал
"Айнтрахт": Трапп - Хінтереггер, Хасебе, Абрахам - так Коста, Ільзанкер, Роде, Костіч - Камада - Сілва, Дост
Прогноз матчу “Базель” – “Айнтрахт” Франкфурт
"Базель" підходить до гри з "Айнтрахтом" у не найкращій формі. Результат першого матчу не повинен вводити в оману - Франкфурт зіграв погано, але не настільки, щоб програти 0:3, це можна сказати і про "Базель". Формально над обома командами не тяжіє результат. "Базель" може бути впевненим у своїй перевагі, "Айнтрахту" нема чого втрачати. Цілком імовірно, команди проведуть результативний матч та обміняються голами. Прогноз – перемога "Айнтрахту" 3:1.

Борис Сорокін Автор UA-Футбол
Read 467 times Last modified on Четвер, 06 серпня 2020 19:34

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha