Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Неділя, 12 липня 2020 11:10

Олександрія – Динамо. Прогноз на матч

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
Олександрія – Динамо. Прогноз на матч © ФК Александрия

Кінцівка української першості обіцяє тримати у напрузі вболівальників команд, які борються за «срібні» медалі, до останнього туру. Київське «Динамо» програло два останні свої поєдинки і дозволило чернігівській «Десні» опинитися на другій позиції турнірної таблиці.

При цьому тепер доля лігочемпіонівського місця залежить не лише від киян, адже у разі трьох перемог саме «північні» стануть володарями путівки до кваліфікації головного клубного євротурніру. А втрата очок у зустрічах, що залишилися, може стати фатальною для команди Олексія Михайличенка.
Настільки потрібний у такій ситуації позитивний заряд кияни отримали, ставши переможцями фінального протистояння Кубка України. Полтавська «Ворскла» чинила «біло-синім» запеклий опір, але все ж таки не зуміла відвоювати трофей у чинного віце-чемпіона. Втім, про кубковий успіх киянам треба скоріше забути, адже попереду на них чекають вирішальні матчі чемпіонату. «Розслаблятися не можна, бо нам залишилося провести ще три фінали – з «Олександрією», «Зорею» та «Колосом». Ми знаємо, що всі команди, які потрапили до топ-6, грають у хороший футбол. З жодним із цих суперників не буде легко. Зараз усі думки про виїзд до Олександрії. Не можна розслаблятися, не можна зараз святкувати виграш цього трофею, бо наступна гра дуже близько», – зазначив після кубкового протистояння у Харкові півзахисник «Динамо» Беньямін Вербіч.
«Олександрія», яка до введення карантину також розглядалася претендентом на медалі, видала плачевну серію, і тепер головним завданням команди Володимира Шарана є боротьба за місце у Лізі Європи. Незавидне піке «міщан» розпочалося якраз із поєдинку проти «Динамо», в якому олександрійці «згоріли» з рахунком 1:5. Далі «жовто-чорні» зазнали ще трьох поразок і лише у попередньому турі зуміли відстояти нічию у матчі проти «Зорі».
Словом, тренерському штабу «Олександрії» необхідно в найкоротший термін розібратися в причинах невдач, адже попереду на команду чекає «єврокубковий» плей-офф, де не буде права на помилку. І чому б не розпочати повернення на переможну колію у матчі проти надмотивованого суперника? «Ми розуміємо, що у турнірній таблиці вже нічого не змінимо. Але хочемо вийти і, по-перше, показати гарну гру, по-друге, гідно підійти до заключних ігор», – розповів півзахисник «Олександрії» Валерій Лучкевич.
Хорошою підмогою для команди Шарана буде повернення після дискваліфікації Кирила Ковальця, який є одним із найкращих бомбардирів «жовто-чорних». Та й Дмитро Гречишкін вже близький до повернення на поле. Поза грою за умовами орендної угоди опиниться Роман Вантух. У "Динамо" продовжує відбувати "відсидку" хорват Йосип Піваріч, до якого приєднався дискваліфікований Мохаммед Кадірі. Також не допоможуть своїй команді в Олександрії Віталій Міколенко та Фран Соль.
У поточному чемпіонаті кияни тричі обігравали «Олександрію». Цікаво, що у кожному з цих матчів ворота суперників вражав Віталій Міколенко, якого не можна назвати голеадором. Також шляхи команд перетнулися до 1/4 фіналу Кубка України, і «біло-сині» знову виявилися сильнішими. Перемогу «Динамо» завдав результативного удару Віктора Циганкова у додатковий час. Зазначимо, що саме Циганков є головним бомбардиром протистоянь киян із «Олександрією»: півзахисник забив у ворота «жовто-чорних» шість голів.

Орієнтовні склади:
«Олександрія» : Паньків, Мірошниченко, Бухал, Дубра, Пашаєв, Ковалець, Довгий, Третьяков, Банада, Задерака, Сітало.
"Динамо": Бущан, Караваєв, Попов, Шабанов, Кендзера, Шепелєв, Сидорчук, Вербич, Циганков, Буяльський, Русін.

sport.ua

Read 509 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha