Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Середа, 20 травня 2020 10:14

УЄФА збирається дограти ЛЧ та ЛЕ в експрес-форматі

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
УЄФА збирається дограти ЛЧ та ЛЕ в експрес-форматі © УЕФА

Ліга чемпіонів 2019/20 може відновитися 8 серпня та дограватися в експрес-форматі з одного матчу. УЄФА збирається скоротити догравання єврокубків, які були припинені через пандемію коронавірусу.

Робоча група, що складається з УЄФА, Європейської асоціації клубів (ECA) та представників національних європейських ліг, розглядає формат із однієї гри, починаючи з чвертьфінального етапу ЛЧ та ЛЕ. Правило набуде чинності після того, як відбудеться догравання матчів 1/8 фіналу.
Ліга чемпіонів може закінчитись фіналом чотирьох, який буде зіграний у Стамбулі. Формат має широку підтримку більшості зацікавлених сторін, але потребує остаточного затвердження на засіданні виконкому УЄФА 17 червня.
У поточному проекті календаря Ліга Європи рестартує 6 серпня, а вже 8 серпня відновиться Ліга чемпіонів. Це означатиме затримку початку сезону 2020/21, оскільки гравцям буде надано відпустку у вересні. Це спричинить перенесення матчів Ліги націй УЄФА, запланованих на цей місяць. На даний момент не зрозуміло, коли вони можуть зіграти.
Засідання виконавчого комітету УЄФА було заплановано на 27 травня, але нарада перенесена на 17 червня, щоб завершити підготовку чорнового варіанта календаря. Також є проблеми з чемпіонатом Європи, перенесеним на наступне літо, тому що 3 із 12 приймаючих міст все ще вивчають, чи можуть вони встигнути вирішити проблеми, спричинені пандемією COVID-19.

sport.ua

Read 895 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha