Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Неділя, 17 травня 2020 10:38

Ігор ЦИГАНИК: «Більшість клубів Першої ліги не хочуть догравати сезон»

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
Ігор ЦИГАНИК: «Більшість клубів Першої ліги не хочуть догравати сезон» © Sport.ua.

Журналіст Ігор Циганик розповів про ситуацію у Першій лізі, де сезон має всі шанси не поновитися.

«Абсолютна більшість клубів Першої ліги не хоче догравати сезону. Бо зараз вони не бажають витрачати кошти, адже для них це є значні фінансові витрати. Їх краще заощадити для наступного сезону. Переважна більшість команд просто не має завдань на сезон».

«У цій ситуації саме становище у «Інгульця»: команда займає 4-й рядок турнірної таблиці, що не дозволяє їй потрапити до Прем'єр-Ліги за спортивним принципом, якщо змагання у Першій лізі достроково завершать. Тому президент клубу Олександр Поворознюк хоче дограти сезон, бо команда зберігає непогані шанси потрапити до трійки лідерів. Однак він у абсолютній меншості, бо інші клуби просто не бачать сенсу грати. Скажімо відверто: не хочуть відновлювати сезон ті команди, які посідають місця у турнірній таблиці з першого до третього. Бо за такої ситуації вони автоматично потраплять до Прем'єр-Ліги. Ці три команди: «Рух», «Волинь» та «Мінай».

Читайте також: Де, коли і хто?

«Мій прогноз такий: Перша та Друга ліги зафіксують ті результати, які є на даний момент. Будь-які інші запропоновані варіанти, такі як догравати шістки в одному місті чи іншому, в одне коло чи два не розглядаються клубами абсолютно. Якщо буде ухвалено рішення про відновлення чемпіонату, що представляється малоймовірним, то його буде дограно за регламентом», - сказав Циганик.

sport.ua

Read 635 times

COMMENTS_LIST_HEADER  

Kevinoxync
0 #1 Kevinoxync Середа, 22 липня 2020
Единственный разумный способ обучать людей - это подавать им пример.


-------
free online klondike solitaire | https://playsolitairegames.com/
BUTTON_QUOTE

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha