Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Неділя, 29 вересня 2019 11:22

Олександрія виходити на інше місце

Автор: 
Rate this item
(4 votes)
Олександрія виходити на інше місце UA-Футбол

У середу "Олександрія" та "Львів" провели ігри Кубка проти представників Другої ліги. Обидва свої матчі виграли, а головною відмінністю опинилися склади: "жовто-чорні" використовували дублюючу команду проти "Диназа", а "синьо-золоті" проти "Буковини" зіграли практично основою. Можливо, цей факт у тому числі спричинив хід сьогоднішнього поєдинку.

Матч ряснів великою кількістю боротьби. Такий футбол більше успіху приносив гостям, які і стали авторами першого голевого моменту в матчі: Пернамбуко по лівому напівфлангу втік до воріт господарів, але вратаря олександрійців не пробивши.

"Олександрія" довго запрягала, але одну зі своїх перших серйозних моментів реалізувала. Гол виявився дуже добрий і до нього привела багатоходівка Пашаваєв – Шастал – Лучкевич – Банада. Львів'яни у фінальній стадії атаки залишили своєму супернику дуже багато простору (наприклад, у автора асиста було достатньо години підробити, підняти голову та зробити пас у центр воротарського), а в зоні, звідки наносився результативний удар, нікого із захисників не було.

Гол вдохнув гостей, які впевнено тримали м'яч під своїм контролем і провели кілька неплохих атак, проте гострими їх назвати важко. "Львів" крім епізоду за участю Пернамбуко до перерви більше відігравав роль іншого плану.

У другій половині гра якимось суттєвим чином не змінилася: олександрійці продовжували володіти ситуацією, залишаючи гостям можливості для загострення за остаточним принципом.

Динаміки розвитку сюжету протягом другої 45-хвилинки не було практично ніякої. "Олександрія" впевнено тримала під контролем м'яч і за дуже рідкісним винятком дозволяла гостям переходити центр поля, не говорячи вже про якісь небезпечні атаки. Відчувалося, що у заключній четверті поєдинку господарі вже думками у майбутній дуелі Ліги Європи проти "Гента", проте навіть цей факт гостям не допоміг. Тільки на останній хвилині основної години було два удари з лінії штрафного майданчика у рамку Паньківа, але тієї разом із захисниками із загрозою впоралися. Натомість тут же господарі розігнали контратаку, яку голом завершив Безбородько.

Поки не зіграні всі матчі потокового туру "Олександрія" виходитиме на інше місце в таблиці. "Львів" залишається передостаннім з відкритою серією у чотири поразки поспіль.

UA-Футбол

Read 1859 times Last modified on Неділя, 29 вересня 2019 11:33

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha