Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Четвер, 26 вересня 2019 09:41

Зірка розписала світову з олександрійцями

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

У виїзному матчі чергового туру чемпіонату Кіровоградщини з олександрійським "Шляховиком" кропивницька "Зірка" не змогла утримати мінімальної переваги -1:1.

Нещодавно ці суперники зустрічалися у Кропивницькому і там матч вийшов дуже напруженим. Тоді суперники обмінялися точними ударами з пенальті, а переможним для «зіркових» став диво-гол Олександра Кочурі боковими ножицями. Забивши капітан кропивничан і сьогодні на стадіоні у Головківківці. Про те, що гості налаштовувалися на бій найсерйознішим чином свідчити про те, що в матчі взяли участь номінальні легіонери Бовтуненко, Мороз і Хорольський. І початок зустрічі залишився за підопічними Саміра Гасанова. Наполегливість гостей призвела до голу, який після флангового прострілу забив Олександр Кочура. Та утримати мінімальну перевагу нашій команді не вдалося. Олександрійці пішли вперед великими силами і наприкінці першого тайму відновили рівновагу –1:1.

Читати: Олександрія перемагає Діназ у Кубку України
Інший тайм пройшов за рівної позиційної боротьби, де шанси вирвати победу були в обох суперників. Олександрійці навіть отримали чисельну більшість після вилучення за друге попередження Дмитра Хорольського. Але кропивничани не дозволили господарям забити та взяти реванш за враження у Кропивницькому. Але нічия – 1:1 не влаштувала жодну з команд, адже це дозволить конкурентам із ФК «Новоукраїнки» та Березівки в разі побед збільшити свій відрив від сьогоднішніх конкурентів.

fczirka.com.ua

Read 1227 times Last modified on Четвер, 26 вересня 2019 11:52

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha