Print this page
Середа, 03 січня 2018 22:04

Ще одна нагорода від НОК України

Автор: 
Rate this item
(4 votes)

Відеоролік, виготовлений на замовлення Кіровоградського обласного відділення НОК України та присвячений проведенню свята Олімпіського дня, ставши победителем творчого конкурсу Національного олімпійського комітету нашої країни.

У рамках Всеукраїнського щорічного семінару Національного олімпійського комітету України із представниками регіональних осередків відбулося нагородження лауреатів творчих конкурсів НОК.
Кіровоградське обласне відділення НОК стало переможцем конкурсу на найкращий звітний відеоролик про проведення Всеукраїнського олімпійського дня у 2017 році.
15 червня 2017 року у місті Кропивницькому відбувся масштабний спортивно-зрелищний захід «Олімпійський день», організований обласним відділенням НОК. Кіровоградськими олімпійцями за сприяння обласної телерадіокомпанії та управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації був виготовлений відеоролик про проведення заходу, яке поважне журі визнало найкращим в Україні. З роликом можна буде познайомитися завтра на нашому сайті в розділі відео за посиланням: https://sportreporter.com.ua/index.php/video/item/6092-olympic-day-2017-kropivnitskij

Джерело: noc.kr.ua

Read 4590 times Last modified on П'ятниця, 05 січня 2018 20:37

Latest from SportРепортер

Related items

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha