Print this page
Неділя, 10 грудня 2017 17:31

Легендарний голкіпер «Зірки» Олексій Іонов потребує допомоги

Автор: 
Rate this item
(2 votes)

На жаль, життя не шкодує тих, хто свого часу радував шанувальників спорту і був спільним улюбленцем. Воротар Олексій Іонов на футбольній посаді номер один вважався поглядом надійності, холоднокровності та вселяв своєю грою спокій у захисників. Не випадково ж у тих матчах, коли ворота захищали Іонів, кіровоградська «Зірка» пропускала дуже мало м'ячів.

І у 1975 році, коли кіровоградська команда здобула свій третій Кубок УРСР, голкіпер «Зірки» не раз рятував свою команду від, здавалося б, неминучого голу. З моменту того тріумфу пройшло вже чимало години і було виховано, у тому числі й на прикладі Олексія Іонова, не одне покоління футболістів-переможців. А ось ветеранів все більше підводитиме здоров'я, значна частина якого була віддана улюбленій грі. Вони заслужили на нашу шану та повагу, але достатніх коштів на безбідну старість заробити, на жаль, не вдалося. І ось, коли стало зовсім скрутно, а грошей на лікування вже не вистачає, батьківщина Олексія Миколайовича Іонова, який уже давно важко хворіє, звернулася із проханням про допомогу до всіх шанувальників футболу та всіх небайдужих та милосердних людей.

Всі, хто має бажання й можливість допомогти Олексію Миколайовичу Іонову, велику прохання перерахувати кошти на картку доньки нашого легендарного футболіста.

Номер картки Приватбанку: 4149437859018556 Павлюк Вікторія Олексіївна.

Батьківщина Олексія Миколайовича Іонова дуже сподівається на нашу підтримку.

Детальніше про футбольну кар'єру нашого видатного вратаря читайте на офіційному сайті ФК «Зірка» за цим посиланням

Read 3858 times Last modified on Неділя, 10 грудня 2017 19:57

Latest from SportРепортер

Related items

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha