Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Четвер, 27 липня 2017 11:17

Матч між "Олександрією" та "Астрою" не покажуть в Україні

Автор: 
Rate this item
(2 votes)
Матч між "Олександрією" та "Астрою" не покажуть в Україні фото: fco.com.ua

«Олександрія» вирушила до Румунії, а точніше до міста Джурджу, де проведе перший матч третього раунду кваліфікації проти місцевої «Айстри». Прогнози на матч

Румуни минулого сезону посіли шосте місце у турнірній таблиці та потрапили до Ліги Європи лише завдяки дискваліфікації двох команд, які стали п'ятою та шостою відповідно. У новому футбольному році «Астра» вже провела два матчі в чемпіонаті (обігравши «Шепші» з рахунком 1:0 і програвши «Волунтарі» 3:1) та два поєдинки у другому раунді відбору до Ліги Європи (3:1 та 0:0 з азербайджанською "Зірей").
Підопічні Володимира Шарана розпочали новий сезон Прем'єр-ліги із двох втрат очок. Спочатку, як ми вже говорили, програли «Олімпіку» (0:2), потім зіграли внічию з новачком еліти «Вересом» (0:0). Володимир Шаран готував свою команду до кваліфікації Ліги Європи ще із літнього збору. У суперниках олександрійці мали «Віттес» (0:2), «Брюгге» (0:3), АЗ (1:3), Панатінаїкос» (0:0).
З невеликою перевагою лідером зустрічі є господарі. На перемогу «Айстри» букмекери пропонують коефіцієнт 2.40 проти 3.20 за гостей. Ніча оцінюється о 3.15. Онлайн трансляцію буде на сайті Хsport.ua.

"Астра" - "Олександрія". Онлайн трансляція. Початок о 20:30

Read 1912 times Last modified on Четвер, 27 липня 2017 11:26

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha