Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Четвер, 04 травня 2017 11:28

У Кропивницькому пройшов перший жіночий чемпіонат з міні-футболу

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Відбулися останні матчі першого чемпіонату Кіровоградської області з міні-футболу серед жіночих команд. За дебютний трофей протягом квітня місяця у Кропивницькому змагалися три збірні з обласного центру – «Гранд», «Багіра», КДПУ та дівчата з команди «Дельта» (Олександрівка).

Останні самотужки без будь-якої підтримки зібрали колектив і знаходили можливості приїжджати на ігри та боротися за нагороди.
Ігри чемпіонату проходили у два коли, загалом було зіграно шість турів.
Явним лідером до фінішу підійшла команда «Гранд», представлена студентками технікуму механізації сільського господарства. Її представниці виграли всі матчі, не залишивши жодних шансів своїм суперницям.
А від частка іншого місця була невідомою до передостаннього туру, і на нього претендували одразу три команди. Завдяки мінімальній перемозі «Дельті» зі рахунком 1:0 у КДПУ (команда центральноукраїнського державного педагогічного університету), перед заключним туром дівчата з Олександрівки стали срібними призерами.
В останньому матчі, що відбувся 30 квітня на полі спорткомплексу «Енерго-спорт», команди КДПУ та «Багіра» визначали між собою володарок «бронзи». Дівчата зіграли внічию (1:1), але за більшою кількістю набраних очків третє місце у чемпіонаті посіли футболістки «Багірі». Достроково вигравши турнір, «Гранд» у останньому турі впевнено зі рахунком 7:0 перегравши срібних призерок.
«Першу гру дівчата з Олександрівки програли 2:12 майбутньому переможцю, але потім, коли освоїлися, набрали обертів і завершили чемпіонат іншими. За перебігом чемпіонату додали у майстерності всі команди, тому користь від нього була всім, – розповів «Гречці» голова асоціації жіночого футболу в області Олексій Стрєльцов. - У найближчих наших планах – виступити у червні на чемпіонаті України серед дівчат до 13 років. Плануємо також проводити турніри у районах, зокрема у Світловодську, де розвивають жіночий футбол, з часом організувати змагання та в інших райцентрах області. І треба виводити цих дівчат уже на великі поля, щоб вони грали повноцінними складами по 9 чи 11 гравців. На наступний сезон хочемо заявити команду від нашої області для участі у першій футбольній лізі України серед жінок. Для цього треба ще багато – зокрема сформувати боєздатний склад, знайти спонсорів».
gre4ka.info

Read 2347 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha