Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Вівторок, 02 травня 2017 10:41

Третя поспіль перемога «Інгульця»

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Матч «Тернопіль» – «Інгулець» завершував 27 тур Чемпіонат України серед команд першої ліги. У звітному турі найближчі сусіди «Інгулець» по турнірній таблиці здобули очки. То ж не варто було від них відставати і підопічними Сергія Лавриненка. ФК «Тернопіль» мав шанс, у разі перемоги, зрівнятися з набраними очками зі стрійською «Скалою». Ось такі були передматчеві турнірні розклади.

Щодо стартових складів команд, то варто зазначити вихід Віталія Рябушка з перших хвилин. На вістрі атаки вийшов грузинський легіонер Давид Джанелідзе. А Роман Світличний гру розпочинав зі лави запасних. Щодо складу господарів, то у звітному матчі через дискваліфікацію не могли допомогти Ігор Курило та Олександр Музика.
Початок матчу пройшов у розвідці слабких місць один одного. У першій десятихвилинці гості виконали два кутові, які не увінчалися успіхом. А на 11-ій хвилині матчу футболістам «Інгульця» вдалося забити швидкий м'яч, що, звісно, полегшало справу. Захисник «Інгульця» Олександр Медведєв підключився на виконання углового: після розіграшу углового Артем Прошенко чудово подав біля центру штрафного майданчика і Олександр Медведєв результативно зіграв головою, випередивши своїх опонентів.
На 20-ій хвилині матчу господарі створили свій перший небезпечний момент: після подачі з лівого флангу Роман Дацюк головою пробив вище воріт. А в середині першого тайму господарі заробили перспективний штрафний удар: Ігор Вонс зі штрафного пробивши поруч із лівою штангою воріт «Інгульця».
Наприкінці першої половини зустрічі «Інгулець» міг підвоїти рахунок, але Ніка Сітчінава з-поміж штрафного майданчика в один касання пробивши вище воріт. На перерву команди пішли за мінімальну победу «Інгульця».
На 48-ій хвилині матчу голкіпер «Інгульця» Геннадій Ганєв виручив свою команду: з передачі Пришнівського потужно пробивавши Роман Дацюк, але Геннадій продемонстрував відмінну реакцію.
На 61-ій хвилині матчу захисники господарів допустили помилку, чим сповна скористався Євген Немтінов: обікравши захисника тернопільської команди на лівому фланзі оборони, півзахисник «Інгульця» перегравши Степана Клекота та Дмитра Стрієшина, і пробивши точно у створ воріт.
Після подачі з правого флангу атаки на дальньому куті штрафного майданчика Богдан Боровський виконав видовищний удар у падінні – вище воріт. За хвилину на вістрі атаки гостей був Євгеній Немтінов – м'яч після його удару пролетів поруч із лівою штангою воріт. У наступній атаці знову був небезпечний момент біля воріт тернопільської команди: цього разу Роман Кретов пробив трохи вище воріт господарів.
А на 81-ій хвилині не в ігровому моменті Тарас Червонецький грубо порушив правила проти Ігоря Коцюмаки. Нарушник отримав лише жовту картку… Півхилині на той момент емоції повірували на футбольному полі.
До завершення матчу рахунок не зазнав змін. «Інгулець» святкував перемогу – 2:0. Це третя поспіль виїзна победа.

Read 2202 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha