Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Середа, 26 квітня 2017 10:32

Володимир Шаран відповів Юрію Вернидубу

Автор: 
Rate this item
(2 votes)

Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран висловився на адресу свого колеги, наставника луганської «Зорі» Юрія Вернидуба у зв'язку з його нещодавніми коментарями щодо упередженого суддівства.

«Було здивовано висловлюванням мого колеги, Юрія Вернидуба. У флеш-зоні після програного матчу від „Чорноморця“ він коментує матчі за участю „Олександрії“. Я розумію, що він найкращий тренер України, в єврокубкових матчах він заспокоює Моурінью (посміхається), йому все можна. Вже стало закономірністю, що коли його команда програє, він шукає причин своїх поразок у виступах інших команд. І дуже часто апелює у бік „Олександрії“.
Я не знаю, де йому „Олександрія“ дорогу перейшла. Так, суддя помилився, запитань нема. Часто судді помиляються не в наш бік. І як результат — більше половини команди, травмованих. Але всі знають мій принцип: не обговорювати суддівські рішення. Не має права Юрій Миколайович Вернидуб звинувачувати тренерів та керівництво клубу у суддівських помилках. І про цей факт я не можу мовчати та заплющувати очі.
Чому в матчі з "Фенербахче", коли арбітр і в першому матчі помилився, давши більше доданого часу, і "Зорі" забили гол, і в другому матчі, коли вони забили чистий гол, він промовчав? Тому що це Європа. А „Олександрія“, маленька команда з районного центру, і тому можна постійно на цю команду говорити все, що завгодно, чому цю команду він ніяк не може обіграти. Якось обіграв і все.
Ще раз повторюся: мій колега з тренерського цеху, який також багато постраждав від суддівських помилок, просто не має морального права говорити подібні речі. Мені дуже прикро, у мене теж є самолюбство, і я не можу про це мовчати, адже це наклеп на ФК „Олександрія“. Ми на це не заслуговуємо», — цитує Шарана офіційний сайт «Олександрії».

dynamo.kiev.ua

Read 1946 times Last modified on Середа, 26 квітня 2017 10:35

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha