Print this page
Вівторок, 04 квітня 2017 11:33

Мінібаскет виховує чемпіонів

Автор: 
Rate this item
(2 votes)

У комунальному закладі "Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 4 відділу фізичної культури та спорту міської ради" відбувся перший турнір з мінібаскетболу серед юнаків 2007-2008 років народження.

Протягом двох днів біля стін КДЮСШ №4 юні баскетболісти чотирьох команд – відділень баскетболу змагалися одразу у кількох видах програми. Окрім власне ігор, на вихованців відділень чекали також різноманітні естафети та інші рухливі ігри.
- Проводячи ці змагання, ми не мали на меті визначити хто кращий чи гірший. Наоборот, цей турнир показав нам, що у нас є перспективні діти, які вміють і хочуть грати у баскетбол. Крім того, у нас є кваліфіковані тренери, які розвивають відділення баскетболу в місті та сприяють розвитку цієї гри в області, створюють конкурентоспроможні команди, які, впевнений, надалі будуть гідно представляти наш регіон на всеукраїнських змаганнях, – зазначив наприкінці турніру тренер КДЮСШ №4 Андрій Бабенка.
Усі юні учасники першого турніру з мінібаскетболу отримали наприкінці змагань пам'ятні відзнаки та солодкі призи, а ще позитивні емоції та незабутні враження.

fbu.ua

Read 2146 times

Latest from SportРепортер

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha