Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Субота, 07 травня 2016 19:04

"Олександрія" виходить до Єврокубків

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

У сьогоднішній домашній грі з "Говерлою" ФК "Олександрія" написала нову сторінку своєї історії. Наші земляки у перші в історії кіровоградщини зіграють у Ліги Європи!

Перший гол господарі забили на 3-й хвилині! Після подачі з лівого флангу зі стандарту біля воріт "Говерли" виникла невелика метушня, м'яч відскочив до лінії штрафного майданчика, звідки Куліш пробивав з розвороту. Снаряд відскочив до Микицея, який пробив із трьох метрів. 1:0!
У другому таймі олександрійці закріпили переможний рахунок реалізувавши пенальті. Андрій Запорожан пробив у лівий кут, Бабенко практично дістав м'яча, але той все одно залетів у ворота. 2:0!

Після цієї перемоги "Олександрія" гарантувала собі шостий рядок турнірної таблиці, а з нею - участь у кваліфікаційному раунді Ліги Європи 2016/17.

На користь "Олександрії" зіграли проблеми "Дніпра", дискваліфікованого з єврокубків на один сезон через борги перед тренерським штабом Хуанде Рамоса. Нагадаємо, що "Олександрія" - новачок елітного дивізіону, що робить цей успіх команди Володимира Шарана ще значнішим.


Головний арбітр – Сергій Бойко (Київська область)

"Олександрія" - "Говерла" 2:0

Голи: Станіслав Микіцей 30, Андрій Запорожан 51 (пен.)

"Олександрія": Леванідов - Мікіцей, Шендрік, Басов, Чеботаєв - Запорожан (Банада 79), Дедечко - Козак (Чорний 59), Грицук, Пономар (Леонов 68) - Куліш

"Говерла" : Бабенко - Гончар, Худоб'як (Добровольський 76), Ряшко, Єрьоменко (Іванів 14) - Савченко, Тома - Гей, Гемега, Хоменко - Кузик

Попередження: Запорожан 10 – Ряшко 51, Худоб'як 56

Read 2704 times Last modified on Субота, 07 травня 2016 19:10

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha