Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Четвер, 06 серпня 2015 13:06

"Ворскла" - "Жиліна", "Зоря" - "Шарлеруа". Напередодні

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
фото: sport.ua фото: sport.ua
Сьогодні наші клуби проведуть поєдинки у відповідь 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи.
Зоря - Шарлеруа. Четвер, Київ, Стадіон Динамо, 21:00, арбітр Андріс Трейманіс (Литва).
пряма трансляція на Футбол 1.
Зоря чудово зуміла скористатися своїми блискучими контратаками і практично вирішила результат протистояння на свою користь у першому гостьовому матчі. Все, що потрібно вдома - знову, фактично повторити виїзний сценарій. Шарлеруа треба забивати — і так відкрита в цілому команда відкриється ще більше.
У чемпіонаті Юрій Вернідуб змінив стартовий склад, випустивши одразу вісім нових футболістів. В результаті луганчани програли новачку УПЛ дніпродзержинської Сталі. Вернідуб звинуватив футболістів у безвільній грі і додав "Це непорозуміння, яке більше не повториться".
Шарлеруа у вихідні зустрічався з командою нашого Сергія Болбата Локереном. Ось тут Сергій ексклюзивно для Football.ua розповідає як усе відбувалося.
Невелике пошкодження було у воротаря луганчан Микити Шевченка, але, за словами Юрія Вернидуба, вже все нормально — кіпер три дні як тренується з командою.
Орієнтовний склад
Зоря: Шевченко - Опанасенко, Сиваков, Пілявський, Каменюка - Гордієнко, Чайковський - Караваєв, Малиновський, Хомченівський - Будковський
Шарлеруа: Пеннето - Марінос, Деваст, Мартос, Н'Ганга - Кебано, Марк, Саглик - Стеванс, Пойє, Ндонгала
Травмовані: ні
Дискваліфіковані: ні
Слова
Юрій Вернідуб: "Рівень суперника дуже хороший, і, незважаючи на результат першого матчу, обіграти "однієї лівої" Шарлеруа нам не вдасться. Я сподіваюся, що мої хлопці це розуміють і усвідомлюють, що 2:0 у Бельгії поки що нічого не значать".
Феліс Маззу: "Рівень суперника дуже високий, тому переламати результат протистояння буде дуже важко. У футболі можливо все, тому намагатимемося відігратися. Проте будемо реалістами — зробити це буде дуже важко".
Ворскла - Жиліна. Четвер. Полтава, Стадіон Ворскла, 20:00, арбітр О.Агаєв (Азербайджан).
пряма трансляція на Футбол 2.
Українська та словацька команди спочатку позиціонувалися фахівцями, як приблизно рівні суперники, але Жиліна у першому матчі показала, що вона набрала хід і що зіграла два матчі у чемпіонаті Ворсклі буде складно. Нагадаємо, що в рамках відбіркового раунду на перших двох етапах Жиліна видала чотири перемоги, забивши загалом 13 м'ячів.
У першому матчі полтавці змогли вирівняти гру лише у другій половині зустрічі. Але навіть коли у гостей почало щось виходити в справу втрутився нефарт. Спочатку Ковпак не забив пенальті, потім забила Жиліна, а наприкінці матчу було вилучено основного кіпера полтавців — Богуша.
Ворсклі категорично не можна пропускати, оскільки це призведе до необхідності забивати одразу чотири м'ячі, що малореально. Тому доведеться будувати гру так, щоб і достатній тиск чинити і не пропустити контрвипад. А те, що Жиліна саме на швидких атаках збудує свою гру, сумнівів не виникає.
Є певні проблеми зі здоров'ям у Громова, котрий не грав проти Дніпра (1:1). Цілком можливо, що на фланзі зіграє Ковпак, а Бараннік вийде під Шіндером.
Орієнтовні склади
Ворскла: Непогодов, Сапай, Даллку, Є.Ткачук, Симінін, Турсунов, Скляр, Чеснаков, Баранник, Ковпак, Шиндер
Жиліна: Волешак, Шпалек, Вавро, Шкриняр, Летич, Паур, Бенеш, Печовський, Качер, Михалик, Елич
Травмовані: Мабука
Дискваліфіковані: Богуш
Слова
Василь Сачко: У Словаччині перший тайм справді був провальним. Мабуть, чи злякалися, чи нервувалися так, що провалили перший тайм. На сьогоднішній день виходить так, що ми дали фору цій команді. Завтра намагатимемося це виправити.
Адріан Гуля: Результат першого матчу дуже добрий для нас, але на нас чекають ще 90 складних хвилин. Полтава – гідний опонент.
Read 4506 times Last modified on Четвер, 06 серпня 2015 13:19

COMMENTS_LIST_HEADER  

Serzgyv
0 #1 Serzgyv Неділя, 06 червня 2021
Друзья, я последние несколько лет вообще не смотрю телевизор!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно руководству страны. А мы это кушаем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые новостные сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.u a.
Выбирайте и читайте информацию, отбрасывайте лишние, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/novosti/kakoj-cvet-v-mode-vesnoj-v-2017-godu.html
BUTTON_QUOTE

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha