Print this page
Субота, 30 травня 2015 17:39

У Кіровограді дівчата змагалися за футбольний «Кубок Багірі» (фото)

Автор: 
Rate this item
(5 votes)
На фото: переможниці "Кубку Багіри" футболістки ЮСК "Багіра". Тренер – Олексій Стрельцов. На фото: переможниці "Кубку Багіри" футболістки ЮСК "Багіра". Тренер – Олексій Стрельцов.

На футбольній площадці зі штучним покриттям школи «Вікторії-П» п'ять жіночих команд-учасниць 1999-2001 років народження виборювали нагороди «Кубку Багірі».

Справжнє футбольне свято присутнім на турнірі глядачам подарували дівчата загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів № 32 та №17, школи «Вікторії-П», студентки ДНЗ «Кіровоградського професійного ліцею сфери послуг», а також підопічні Олексія Стрельцова, футболістки юнацького ». Кожен матч проходив у напруженій боротьбі, дівчата демонстрували як індивідуальну майстерність, так і досить високий рівень командної взаємодії. На полі було все: і фінти, і високі швидкості, і комбінаційна гра в пас, і сильні удари по воротах.

Перемігши всіх суперниць на турнірі, у фінальному матчі змагань зустрілися студентки ліцею та вихованки ЮСК «Багірі». За майже рівної гри своїми нагодами краще скористалися футболістки «Багірі» та в підсумку здобули впевнену победу – 3:0. Особливої уваги заслуговує на той факт, що «Багіра» не пропустила на турнірі жодного м'яча, забивши біля ворота опонентів 16 голів.

Третіми на змаганнях після футболісток «Багіри» та «Кіровоградського професійного ліцею сфери послуг» стали дівчата загальноосвітньої школи №17. Четверте місце в активі футболісток школи «Вікторії-П», а п'яте – загальноосвітня школа №32.

– Турнір проводився з метою популяризації жіночого футболу у Кіровограді та області. Як бачимо, вже є колектив однодумців, які розвивають жіночий футбол у нашому регіоні. Щиро дякую всім викладачам фізкультури тих навчальних закладів, чиї команди сьогодні були представлені на турнірі. Ці люди роблять все можливе для того, щоб у нашій області жіночий футбол живий та розвивався. Усі дівчата молодці, багато тренувалися, працювали над собою. Плоди їхньої роботи сьогодні можна було побачити на футбольному полі. Турнір проводився за круговою системою. Усі команди мали змогу зіграти одне з одним і таким чином визначити чемпіона. Учасниць та переможниць змагань ми нагородили відповідними дипломами, кубками, а також солодкими подарунками – кондитерськими виробами «Жорик Обжорик», – розповівши читачам «Sportрепортера» організатор змагань, президент та головний тренер юнацького спортивного клубу «Багіра» Олексій Стрельцов.

Андрій Мороз, «Sportрепортер»

Read 4296 times Last modified on Субота, 30 травня 2015 17:55

Latest from SportРепортер

Related items

COMMENTS_LIST_HEADER  

Андрей
+2 #1 Андрей Неділя, 31 травня 2015
Было приятно наблюдать за девчонками, они все - огромные молодцы!!! У них есть не только понятие о футболе, но и умения в него играть!!! Побольше бы таких турниров и через несколько лет наша женская сборная по футболу будет гонять и команды США, и Бразилии, и Германии - топовые сборные в женском футболе)
BUTTON_QUOTE

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha