Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Неділя, 17 травня 2015 22:26

ПСЖ став чемпіоном Франції

Автор: 
Rate this item
(4 votes)
фото: sport.ua фото: sport.ua

Команда Лорана Блана оформила чемпіонство за тур до фінішу.

"Парі Сен-Жермен" втретє поспіль став чемпіоном Франції, розібравшись у гостях з "Монпельє". Парижани здобули восьму перемогу поспіль.

У переможців голи на рахунку півзахисника Блеза Матюйді та нападаючого Есекьєля Лавецці. «ПСЖ» випереджає найближчих переслідувачів із «Ліону» на вісім очок. Підопічні Лорана Блана можуть стати першою французькою командою, яка виграла в одному сезоні чемпіонат, кубок та кубок ліги. «Ліон», що йде другим, вдома не зумів здолати «Бордо» - 1:1.

На третій хвилині Енцо Кривеллі вивів гостей уперед, а через шість хвилин Набіль Фекір встановив остаточний результат. 10 із 14 голів у чемпіонаті Франції Фекір забив на рідному «Жерлані». "Монако", який займає третій рядок, завдяки голам Бернарду Сілви і Валера Жермена розібрався з "Метцем", що залишає еліту - 2:0.

"Монако" за тур до фінішу гарантував собі путівку до Ліги чемпіонів УЄФА. "Лілль" у рідних стінах був за всіма статтями розгромлений "Олімпіком" - 0:4. Андре-П'єр Жіньяк забив 21-й гол у чемпіонаті, а марсельці забезпечили собі участь у Лізі Європи УЄФА. "Евіан-Тонон-Гайяр" зазнав поразки від "Сент-Етьєна" (1:2) і залишає елітний дивізіон.

sport.ua

Read 3362 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha