Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Вівторок, 24 березня 2015 15:39

УЄФА втретє вибрав Платіні

Автор: 
Rate this item
(2 votes)
УЄФА втретє вибрав Платіні фото: AP Photo/ Riccardo De Luca
Чинного голову Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) Мішеля Платіні одноголосно переобрали на третій президентський термін, про це було оголошено на конгресі організації.
Вибори глави УЄФА відбулися у вівторок на конгресі у Відні. Після закінчення терміну подання заявок від кандидатів у президенти УЄФА (24 грудня) Платіні виявився єдиним кандидатом на посаду голови організації.
"Я знаю, що можу розраховувати на вас. Ви знаєте, що можете розраховувати на мене. Ми в УЄФА завжди на передовій, коли йдеться про захист автономії національних асоціацій. Крім того, ми завжди готові зміцнювати та координувати програми розвитку", - сказав після переобрання Платіні, якого цитує офіційний мікроблог УЄФА у Twitter.
У січні 2007 року Платіні був обраний президентом УЄФА і зайнявся реформою європейської футбольної системи. З його ініціативи Кубок УЄФА був об'єднаний із Кубком Інтертото та реорганізований у Лігу Європи.
Платіні 2011 року вже переобирався на безальтернативній основі на пост глави УЄФА. Француз ще в грудні 2014 року заявляв, що має намір зробити УЄФА сильнішим і кращим, і саме тому він відмовився від ідеї балотуватися на посаду керівника Міжнародної федерації футболу (ФІФА).
Read 3478 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha