Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Субота, 27 грудня 2014 23:11

Стартував турнір пам'яті О.О.Чорноівана

Автор: 
Rate this item
(5 votes)

Сьогодні у спортивному комплексі СДЮСШОР-2 ім.В.Верхоланцева пройшов перший день турніру пам'яті талантливого вихованця кіровоградського футболу Олексія Чорноівана.

Розпочався турнір із групових матчів. Олександрія не мала проблем із «Десантом».

На іншій площадці не без проблем команда "Енерго" переграла ФК "Долинську". Спершу «Енергівці» Вели в рахунку потім поступалися, але врешті-решт здобули победу.

Третя гра була між «Зіркою-82» та «Бобринцем». Перші хвилини проходили за рівної боротьби на що і вказував нічийний рахунок матчу, але потім кращу реалізацію продемонстрували «Бобринчани» і здобули победу.

Інший тур групових матчів розпочався з гри «П'ятихатки» – «Ветеран» Олександрія. Яка видалася досить цікавою на гольові моменти та напруженість матчу. Перемогу в напруженому матчі здобули «П'ятихатки», забивши на один м'яч у ворота суперника більше.

Паралельно відбувався поєдинок між УВС «Ветеран» та ФК «Долинська». «Долинчанам» потрібна була лише перемога для того, щоб мати шанси вийти з групи, але досить сильний колектив УВС вже в першому таймі давши зрозуміти, що поступатися в цьому матчі вони не збираються. Отже перемога УВС з великим рахунком.

Інший тур закривала гра між «Зіркою-82» та «Водником». До початку гри ніхто б не міг сказати, що досить легко «Зірка-82» виборе у матчі 7:0.

У заключних матчах «П'ятихатки» без проблем здобули перемогу над «Десантом». "Енерго" переграли УВС зі рахунком 3:1. А «Водник» здобув перемогу над «Бобринцем» 13:4.

Отже з першої групи до півфіналу вийшла команда «Зірка-82», яка в групі набрала однакову кількість очків з конкурентами, але мала кращу різницю забитих та пропущених м'ячів.

У другій групі півфінальну путівку здобула команда «П'ятихатки» здобувши дві победи у двох поєдинках.

Та сама ситуація і в третій групі де команда «Енерго» здобула собі путівку з першого місця.

Щодо останньої путівки до півфіналу, то її здобула команда з третьої групи УВС «Ветеран» із трьох груп три команди мали по 3 очки, однакову кількість побед і лише за різницею забитих та пропущених м'ячів до півфіналу вийшла саме «УВС».

Завтра о 09:40 відбудеться жеребкування півфінальних матчів. Команди з однієї групи на стадії півфіналу зустрітися не можуть.

Джерело: http://koff-ffu.com/

Read 4247 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha