Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Вівторок, 29 липня 2014 10:24

Палці „Олімпійське літо!”

Автор: 
Rate this item
(4 votes)

25 липня 2014 року до оздоровчого табору „Жовтень”, с.Бірки, Олександрівського району, що на Кіровоградщині завітали представники обласного відділення Національного олімпійського комітету, обласного центру фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх” для проведення з працівниками табору спільного заходу в рамках організації та проведення масових спортивних заходів „Олімпійське літо”.

Програма заходу включала: підняття олімпійського прапора, проведення естафети олімпійського вогню на честь виїзду для участі збірної команди України в ІІ Юнацьких Олімпійських іграх у китайському Нанкіні.

Учасників урочистої церемонії підняття олімпійського прапора привітали: Заслужений працівник фізичної культури та спорту України, голова відділення НОК України у Кіровоградській області – Володимир Ковалев; директор обласного центру фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх” – Марина Марініна та МСМК зі спортивної гімнастики, учасниця Олімпійських ігор у Пекіні, багаторазовий переможець всеукраїнських та міжнародних змагань, олімпійський стипендіат обласного відділення – Валентина Голенкова .

Після торжеств підняття прапору та проведення естафети, відбулися змагання „Веселі старти” та проведено конкурс малюнку на асфальті. Всього на заході взяли участь 160 дітей.

Весела сонячна енергетика спільного завзятого азарту учасників команд надала заряд позитиву вболівальникам та всім оточуючим.

Переможців та призерів змагань було нагороджено пам'ятними медалями від обласного центру ФЗН „Спорт для всіх” та грамотами та подарунками від обласного відділення НОК України. Але головне те, що залучення дітей і підлітків до фізично активного дозвілля та створення способу життя, який базується на радості від зайняти фізичною культурою, сприяє зміцненню здоров'я підростаючого покоління нашої країни.

Read 4902 times Last modified on Вівторок, 29 липня 2014 10:52

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha