Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

П'ятниця, 30 травня 2014 19:49

«Зірка» підбила підсумки

Автор: 
Rate this item
(3 votes)

У конференц-залі кіровоградського клубу відбулася зустріч керівництва з журналістами та вболівальниками місцевої команди.

На запитання присутніх відповідали наставник кіровоградців Анатолій Бузник, директор клубу Сергій Ольшевський, керівник програми розвитку молодіжного футболу Вадим Даренко та заступник директора ФК «Зірка» Андрій Перевозник.

Вадим Даренко та Андрій Перевізник розповіли присутнім про досягнення юних гравців «Зірки», які брали участь у різних дитячо-юнацьких першостях країни, а також відповіли на низку організаційних питань, що стосуються зв'язку з громадськістю та співпраці клубу з уболівальниками.

Тренер кіровоградців Анатолій Іванович Бузник підбив підсумки сезону та озвучив завдання, які виконуватимуть його підопічні вже у наступному чемпіонаті: «Команду до цього сезону готував інший тренер, ми повинні подякувати Миколі Федоренко за його роботу, він сформував непогану команду. За той час, який я провів із гравцями, ми також багато працювали. Проте своїми результатами я та мої підопічні залишилися незадоволені. Ми хотіли і могли досягти більшого, але нам трохи забракло часу реалізувати поставлені завдання. Я дякую і футболістам, і керівникам клубу за надану довіру, за цей час ми почали закладати фундамент на наступний сезон, в якому ми повинні виконати поставлене перед нами завдання виходу до Прем'єр-ліги».

А директор клубу Сергій Олександрович Ольшевський розповів про те, які роботи з реконструкції стадіону ще планується виконати: «Нам залишилося покласти якісне іноземне покриття синього кольору (нагадаю, синій був першим кольором форми нашого клубу) на бігових доріжках. Цей процес дуже складний. Встановлюватимуть ці доріжки будуть працівники італійської фірми, в якій ми їх замовили. Зараз працюємо над встановленням освітлення на стадіоні, також збудуємо невеликий козирок над деякими трибунами, покращимо акустику стадіону, поміняємо глядацькі сидіння та встановимо сучасне табло, на якому зможемо дивитися відеоповтори під час футбольних ігор. На цьому реконструкція стадіону не завершиться, все виконуватиметься поступово, для всього потрібен час. Однак до липневого відкриття озвучені завдання щодо реконструкції стадіону ми виконаємо».

Read 7750 times Last modified on П'ятниця, 30 травня 2014 19:54

COMMENTS_LIST_HEADER  

Ericka
0 #1 Ericka Субота, 25 лютого 2023
%%

Feel free to visit my blog; Cbd Uk Hash: https://www.dgtss.gouv.sn/fr/content/why-cbd-hash-fast-increasing-be-hot-trend-2022
BUTTON_QUOTE

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha