Print this page
Четвер, 11 лютого 2021 23:07

Олег Дорощук став срібним призером чемпіонату України з легкої атлетики

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
Олег Дорощук став срібним призером чемпіонату України з легкої атлетики http://noc-ukr.org

У Сумах, 11 лютого, проходив другий день чемпіонату України серед дорослих та молоді у помешканні. сектори для стрибків на висоту у фінальних змаганнях виступали відразу два кропивничанини.

Учасник олімпіади у Ріо-де-Жанейро, вихованець ОШВСМ Дмитро Яковенко посів четверте місце з результатом 2 метри 15 сантиметрів. Такий же результат показали ще троє спортсменів. Але за меншою кількістю спроб третім став Дмитро Нікітін із Житомира.
Дуже близьким до золотої медалі був ще один вихованець Геннадія Здітовецького із кропивницької ОСДЮШОР-2 Олег Дорощук. Бронзовий призер юнацької олімпіади та срібний призер юніорського чемпіонату Європи сьогодні встановив свій особистий рекорд. Олег Дорощук злетів на 2 метри 28 сантиметрів із другої спроби. І лише досвідчений Андрій Проценко – переможець етапів Діамантової ліги, учасник олімпіади у Ріо, де посів четверте місце, – підкоривши ті ж 228 сантиметрів із першої спроби. У Проценка – золото, а в Олега Дорощука – срібло та норматив майстра спорту України міжнародного класу.

Читайте найцікавіші новини у нашому Telegram каналі
Крім того, Олег Дорощук виграв золоту медаль серед молоді.
Учень Геннадія Здітовецького також отримав право представляти Україну на дорослому чемпіонаті Європи у поміщенні, яке відбудеться у польському Торуні 5 – 7 березня 2021 року.

Read 1047 times Last modified on Четвер, 11 лютого 2021 23:15

Latest from SportРепортер

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha