Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Середа, 03 лютого 2016 10:54

Збірна команда Кіровограда на командному чемпіонаті України показала найкращий результат за останні роки

Автор: 
Rate this item
(3 votes)
У Запоріжжі у легкоатлетичному манежі ПАТ «Запоріжсталь» відбувся командний чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні. Для спортсменів Кіровоградщини він виявився вдалим.
Медалістами змагань стали Юлія Фірсова та Денис Тесленко. Юлія завоювала «бронзу» серед жінок у потрійному стрибку (СДЮСШОР №2, тренер Галина Міхалюкова), а Денис (ОШВСМ, тренер Олександр Тесленко), вийшовши до фіналу на 400-метрівці, фінішував із третім результатом.
Другу нагороду Денис Тесленко виборів, виступаючи у шведській естафеті 200-400-600-800 м у складі Дніпропетровської області, оскільки Кіровоградщина у цьому виді змагань не була представлена. Наш атлет біг на другий етап, свою коронну дистанцію 400 м і допоміг команді стати віце-чемпіонами України.
П'яту годину на 60-метрівці показавши Вадим Скворцов (ОШВСМ, тренер В'ячеслав Нищеменко). Шості місця посіли стрибун на висоту Володимир Алімський (СДЮСШОР №2, тренер Галина Міхалюкова) та Анасатасія Думчева у потрійному стрибку (СДЮСШОР №2, тренер Геннадій Здітовецький). П'ятеро кіровоградців завершили змагання на сьомому місці: Віталій Пархоменко (60 м, ОШВСМ, тренер В'ячеслав Нищеменко, Віктор Сенчишин (1500 метрів, тренер Ігор Шостак), Альона Дюбанова (потрійний стрибок, КДЮСШ №2,тренер В'я) ), Руслан Бринза (СДЮСШОР №2, стрибки у висоту, тренер Геннадій Здітовецький) та Вікторія Маруценко (2000 м з перешкодами, ОШВСМ, тренер Олександр Тесленко).
За підсумками чемпіонату команда Кіровоградської області посіла високе 12 місце. Найкращими стали легкоатлети Житомирської, Харківської та Дніпропетровської областей відповідно.
Як розповів «Гречці» національний суддя зі спорту, кіровоградець В'ячеслав Нищеменко, для наших атлетів 12 командне місце – високий показник. Минулого року на цих змаганнях наша область була 24-ма, тому прогрес очевидний. Загалом змагання зібрали 408 учасників, всі регіони крім Закарпаття.
Після завершення чемпіонату у легкоатлетичному манежі ПАТ «Запоріжсталь» визначення найкращих атлетів країни продовжили юнаки та дівчата. 30-31 січня там проходив юнацький Чемпіонат України серед спортсменів 1999 р.н. і молодше. На ньому срібним медалістом у стрибках у висоту став кіровоградець Антон Мокряк. 16-річний юнак зі СДЮСШОР №2, підопічний тренер Геннадія Здітовецького подолавши планку у 2 метри.
Два п'яті місця у спортсменів СДЮСШОР №2 Катерини Дзюбіної на дистанції 60 м із бар'єрами (тренери Володимир і Наталія Абраменки) та Дениса Пікаша у стрибках у висоту (тренер Геннадій Здітовецький). Шостий результат у Юлії Пісарєвої (тренер Геннадій Здітовецький).
Команда СДЮСШОР №2 ім. героя Валерія Верхоланцева виступала у заліку дитячо-юнацьких спортивних шкіл, очікуючи наказу про присвоєння школі вищої категорії. Серед 15 ДЮСШ, вона посіла п'яте місце, а загалом результати юнацької команди Кіровоградщини дозволили у заліку областей стати 13-ми.
Read 557 times Last modified on Середа, 03 лютого 2016 11:27

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha