Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

Вівторок, 26 квітня 2022 18:50

Чому раzzіяни та білоруси не зіграють на Вімблдоні

Автор: 
Rate this item
(2 votes)

Голова Всеанглійського тенісного клубу Єн Х'юїтт прокоментував усунення гравців з Росії та Білорусі від участі у Вімблдоні

«Ми вважаємо, що це екстремальна та виняткова ситуація, яка веде нас далеко за межі інтересів тенісу. Вторгнення Росії, що триває, і катастрофічні втрати, завдані миллионам життя в Україні, були засуджені у всьому світі більш ніж 140 країнами. Уряд, промисловість, спортивні та творчі інститути — всі відіграють свою роль у зусиллях обмеження глобального впливу Росії, включаючи будь-яку вигоду від торгових, культурних чи спортивних демонстрацій сили.

В рамках цієї відповіді уряд Великої Британії розробив заходи для спортивних організацій та заходів у Великобританії з конкретною метою - омежити вплив Росії. Ми взяли до уваги це вказівку, як і повинні, як важлива подія і як один із провідних британських інститутів. Уточнимо для ясності: не допускається автоматична доля у Вімблдоні лише на підставі рейтингу.

Після ретельного розгляду безлічі факторів ми дійшло двох твердих висновків, які лягли в основу нашого рішення. По-перше, навіть якби ми взяли заявки від російських та білоруських гравців з письменними заявами, ми ризикували б тим, що їхній успіх чи участь у Вімблдоні були б використані на користь пропагандистської машини російського режиму, чого ми не могли прийняти. ми зобов'язані стежити за тим, щоб жодні наші дії не наражали на ризик безпеку чи благополуччя гравців чи їх сімей.

Ми розуміємо і глибоко шкодуємо про наслідки цього рішення, які вплинуть на шкірного, кого воно торкнеться, але так багато безневинних людей страждають внаслідок цієї жахливої ​​війни. В той же час, будучи зобов'язаними діяти, ми вважаємо, що ухвалили найвідповідальніше рішення, можливе за цих обставин. У рамках позиції уряду немає реальної альтернативи тому рішенню, яке ми ухвалили в цій воістину винятковій і трагічній ситуації».

Джерело: btu.org.ua

Read 166 times Last modified on Вівторок, 26 квітня 2022 21:16

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha