Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

Неділя, 22 серпня 2021 12:21

Вітаємо з ювілеєм Олега Соколовського

Автор: 
Rate this item
(2 votes)

Сьогодні відзначає своє 60-річчя Олег Соколовський. Важко вже й згадати, коли Олег Миколайович зустрічав свій День народження вдома. Саме в цей час відбуваються найважливіші змагання, на яких виступають учні заслуженого тренера України, заслуженого працівника фізичної культури та спорту нашої країни Олега Соколовського.

Від сьогодні він знаходиться в Токіо, де, за кілька днів, його підопічні Анастасія Мисник та Вікторія Шпачинська будуть виборювати нагороди Паралімпійських ігор. А до цього наш провідний тренер приводив до успіху в штовханні ядра на головних стартах планети, чемпіонатах світу та Європи серед людей з інвалідністю, паралімпійську чемпіонку та нашу мультимедалістку Аллу Мальчик-Соломонову і двічі срібну призерку Паралімпіад Анастасію Мисник, яка в Токіо налаштована чергову паралімпійську нагороду Та й на посадах тренера - викладача Знам'янської ДЮСШ, старшого тренера збірної області з легкої атлетики та директора СДЮШОР "Надія" ювіляр зробив чимало для спортивних злетів представників Кіровоградщини. Та й зараз як начальник регіонального Центру "Інваспорт" Олег Миколайович продовжуєте добре та наполегливо робити своє справу. Свідченням цьому є видатні успіхи наших спортсменів - інваспортівців на численних змаганнях найвищого рівня. І, знаючи характер та найкращі якості Олега Соколовського, можна не сумніватися, що побед, нагород та спортивних злетів буде ще багато. Вам, шановний Олегу Миколайовичу, будьте щасливі та здорові.

Sportreporter

Read 179 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha