Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

Середа, 11 листопада 2020 14:57

У Різдвяній гонці-2020 у Рупольдингу візьмуть участь Підручний та Віта Семеренко

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
Дмитрий Пидручный Дмитрий Пидручный © Украинский биатлон.

Популярну біатлонну «Різдвяну гонку», що триває традиційно наприкінці року на стадіоні «Шальке» в німецькому Гельзенкірхені, прийме цього року цитадель біатлону – Рупольдинг.

World Team Challenge проводився в Рупольдингу до 2001 року включно, після чого захід перемістився на арену Шальке. Це ж повернення планується разовим, у зв'язку з епідемією коронавірусу.

Змішана гонка за участю десяти міжнародних дуетів проводиться на Veltins-Arena з 2002 року. Турнір мав велику популярність не тільки у вболівальників, а й у спортсменів. Великі біатлоністи, такі як Магдалена Нойнер, Уле-Айнар Бьорндален, Дар'я Домрачева, а також Лаура Дальмайєр, попрощалися зі своїми вболівальниками участю у Різдвяній гонці.

В умовах змагання нічого не зміниться. У Рупольдингу стартують десять найкращих команд, кожна з яких складається з одного біатлоніста та однієї біатлоністки, як і в одиночній змішаній естафеті на Кубку світу.

Анонсується, що шоу-перегонка відбудеться 28 грудня.

Читайте найцікавіші новини у нашому Telegram каналі

Питання про те, чи зможуть глядачі також бути присутніми на «Chiemgau Arena», поки перебуває «у підвішеному стані». Проте вже відомо, що планується участь Деніз Херрманн та Бенедикта Долля. Незабаром будуть завершені подальші переговори з міжнародними та національними зірками, повідомляє сайт DSV.

Нагадаємо, що через пандемію у 2021 році в Рупольдингу не буде гонок Кубка світу. Натомість в Оберхофі заплановано подвійний етап, який відбудеться з 4 по 17 січня 2021 року і пройде без глядачів.

За інформацією нашого тренерського штабу, попередньо від України планується участь у World Team Challenge Дмитра Підручного та Віти Семеренко.

Український біатлон

Read 252 times Last modified on Середа, 11 листопада 2020 15:01

COMMENTS_LIST_HEADER  

Alexeynix
0 #1 Alexeynix Четвер, 12 листопада 2020
Любимые новинки Дальше здесь>>>: http://lostfilm.zhd.life
BUTTON_QUOTE

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha