Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

Понеділок, 09 листопада 2020 13:33

26-29 листопада у київському Палаці спорту пройде 36-й чемпіонат Європи з художньої гімнастики

Автор: 
Rate this item
(2 votes)

Юна зірка української збірної з художньої гімнастики, Влада Нікольченко, в інтерв'ю Європейському гімнастичному союзу розповіла про підготовку до домашнього чемпіонату Європи та про можливі результати змагань.

За її словами, проведення чемпіонату Європи – це велика честь для України, а для спортсменок чудова можливість отримати необхідну практику змагань.
Читайте найцікавіші новини у нашому Telegram каналі
«Зараз уже поступово розпочинаються змагання. Вже набагато легше, пройшли два чемпіонати України, а також Кубок Дерюгіної. На даний момент ми наполегливо готуємося до головного старту цього року – чемпіонату Європи, щоб гідно представити нашу країну на такому важливому турнірі. Для нас дуже важливо знову відчути атмосферу змагань найвищого рівня. Для нашої країни це велика честь проводити чемпіонат Європи вдома. І нехай не буде глядачів на трибунах, ми відчуватимемо підтримку всієї країни біля телеекранів, виступаючи на рідній землі, у рідних стінах», – наголосила Нікольченко.
Наш канал у YouTube
У свою чергу, 17-річна українка вважає, що результати на цій континентальній першості будуть непередбачуваними:
«Результати цього разу, гадаю, будуть абсолютно непередбачувані. Тому що до цього гімнастки з різних країн просто не зустрічалися на якихось міжнародних змаганнях цього року. Ми всі буквально рік не бачились. Останній раз усі виступали на чемпіонаті світу у Баку рік тому. За таких умов буде цікаво подивитися, хто набрав, а хто зменшив».
Нагадаємо, що минулий рік для Влади Нікольченка став дуже успішним. На чемпіонатах Європи та світу, що проходили у Баку, Влада здобула бронзові нагороди у вправах з булавами, а на європейських іграх у Мінську українка зуміла зробити бронзовий дубль у дисциплінах із булавами та обручем.
Дивиться: Велика перемога у млявій українській класиці
36-й чемпіонат Європи з художньої гімнастики відбудеться з 26 по 29 листопада у київському Палаці спорту та стане найбільшою спортивною подією цього року. У столиці України виступить 151 гімнастка із 27 країн-учасниць, включаючи Україну. Усього буде розіграно 8 комплектів нагород.
Sport.ua

Read 209 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha