Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

Неділя, 27 вересня 2020 11:14

Дерев'янченко програв Джермалу Чарло чемпіонський бій

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
Дерев'янченко програв Джермалу Чарло чемпіонський бій © Showtime Twitter

У ніч проти 27 вересня відбувся чемпіонський бій у середній вазі. В Анкасвіллі (штат Коннектикут) на ринг вийшли американець Джермалл Чарло (30–0, 22 KO) та українець Сергій Дерев'янченко (13–2, 10 KO).

У 12-раундовій дуелі на кону стояв титул чемпіона світу за версією WBC, який належить Чарло. Бій проходив із перевагою американця. Під час поєдинку у Дерев'янченка відкрилося серйозне розтин очі.

Незвична тиша стояла у залі, бо бій через пандемію проходив без глядачів. Сергій боксував активно, але йому не вистачало руху на ногах. Щойно зупинявся, одразу ж прилітав жорсткий удар від суперника.

Чарло виглядав дуже потужним фізично, атакував багато, і часто його удари досягали мети. У середніх раундах бою у Дерев'янченка утворилася гематома, ліве око запливло, і Сергій став гірше бачити пересування суперника.

В останніх раундах Сергій зібрався, спробував діяти агресивно та часто пробивати серії. Наприкінці у нього пройшов чудовий удар праворуч. Але цього не вистачило, щоби змінити рішення суддів на свою користь.

Микола Степанюк , Sport.ua

Read 260 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha