Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 



Ой у лузі червона калина / The Kiffness x Андрій Хлівнюк

Андрій Хлівнюк, фронтмен популярної української групи Boombox (Бумбокс) відмовився від турне США, заради того, щоб зі зброєю захищати свою державу від рашистської агресії

Олімпійські ігри 2022 у Пекіні
Кадр дня Спортрепортер
Найкращий кадр вчорашнього матчу

Останні новини

Середа, 16 вересня 2020 19:55

До завершення бейсбольного сезону-2020 залишився один тур

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

У нинішній першості країни з бейсболу бере участь п'ять команд, саме з цієї причини всі колективи мають різну кількість проведених ігор. Минулими вихідними у Кропивницькому та Києві проходили ігри передостаннього, 9 туру.

У Кропивницькому зустрічалися дві місцеві команди з одним спонсором «БІОТЕХКОМ-КНТУ» та «БІОТЕХКОМ-СДЮШОР-2». Окрім загального спонсора, команди разом тренуються на одному бейсбольному полі під керівництвом чотирьох заслужених тренерів України, у багатьох спортсменів є друзі з різних команд міста.
Недільною грою «БІОТЕХКОМ-СДЮШОР-2» завершував чемпіонат і для збереження шансу на завоювання срібних нагород цієї першості мав докласти всіх сил і перемогти грізного суперника. Юні обдарування щосили намагалися у заключній грі туру і всього чемпіонату саме для них, але сил не вистачило.
Набраних 11 ран у цьому напруженому поєдинку, як виявилося, було мало для перемоги, хлопці поступилися 16-11, але залишили про свою гру гарне враження.

У Києві «АТМА» приймала рівненський «Західний вогонь», у суботній зустрічі 9 туру вже у першому іннінгу повела у рахунку 7-0 та без проблем нокаутувала гостей 13-1.
Початок другої гри не віщував нічого несподіваного для господарів, але вже з третього інінгу команда Володимира Судимака почала проводити результативні атаки, які в результаті закінчилися нокаутом команди 13-3. Досить несподіваний прокол для команди АТМА, яка продовжує боротьбу за срібло сезону-2020.
У третій грі туру спочатку була рівна боротьба на полі у парку Муромець, але кінцівку агресивніше провели кияни та заслужено перемогли з рахунком 11-7.

Найближчими вихідними, 19-20 вересня, «АТМА» прийматиме «БІОТЕХКОМ-КНТУ». Для 25-разового чемпіона України ці три ігри 10 туру можуть виявитися найважчими у сезоні, а для київських любителів бейсболу найцікавішими.
Дуже сподіваємося на стриму з бейсбольного поля парку «Муромець» у найближчий вікенд.
Репортаж: Віктор Дорощук, sametur.com

Read 215 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha